Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Hereneditie. In 3 eenvoudige stappen naar een gezonde huid!

14-08-2021

De meeste mannen vinden het voldoende om hun gezicht eraf te spatten onder de douche. Vergeleken met de grote collectie huidverzorgingsproducten die de meeste vrouwen in hun badkamer hebben, hebben de meeste mannen er weinig of geen. 


Met IMAGE Skincare in slechts 3 eenvoudige stappen naar een gezondere mannenhuid. Het is zo eenvoudig als 1,2,3 (en 4!)

Stap 1: Reinigen + exfoliëren

Een goede reiniging is de eerste stap naar een gezonde huid. Het gebruik van een generieke body wash of zeep verwijdert het vuil, maar kan de huid droog en geïrriteerd maken. Om uw routine te vereenvoudigen, zoekt u een reinigingsmiddel dat de huid in één stap reinigt en exfolieert. We raden voor de heren de Ageless Total Facial Cleanser aan : een dagelijkse, universele lichaams- en gezichtsreiniger die exfolieert en tonifieert voor een ultieme huidbalans. Deze reiniger heeft een zachte glycolzuurmix die helpt ingegroeide haartjes door scheren en mee-eters te verminderen.

Stap 2: Balans + Herstellen

De omgeving, het scheren en blootstelling aan de zon kunnen grote schade aanrichten aan uw huid, waardoor deze uit balans, droog en beschadigd raakt. Herstel en breng uw huid in evenwicht met een hydraterend serum zoals Ormedic Balancing Antioxidant Serum . Dit zijdezachte, ultra-hydraterende botanische melkzuurserum is doordrenkt met biologische Japanse groene thee, polyfenolen en een kopercomplex peptide. Het brengt en houdt uw huid in balans en herstelt het ideale vochtgehalte. Om te gebruiken, gewoon 's morgens en' s avonds aanbrengen na het reinigen. Zie deze stap als het geven van een koel glas water aan je huid op een warme zomerdag.

Stap 3: Hydrateren + beschermen

De laatste stap in uw eenvoudige huidverzorgingsroutine is het hydrateren en beschermen van uw huid tegen schadelijke UVA/UBV-stralen. Kies een vochtinbrengende crème met ingebouwde breedspectrum UVA/UVB-zonbescherming. Wij raden Prevention+ Daily Hydrating Moisturizer aan . Deze transparante formule verspreidt zich gemakkelijk op je huid zonder residu achter te laten, en biedt de ultieme bescherming en preventie tegen de verouderingseffecten van de zon. Als bijkomend voordeel is het duurzaam en waterbestendig!

In 3 simpele stappen ben je goed op weg naar een gezonde mannenhuid!


Stap 4? Bestel nu aan een super interessante prijs! 

Gebruik de promotiecode MEN123 en krijgt onmiddellijk 5% korting op deze IMAGE producten!