Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Juliette Armand Skinboosters, alternatief voor plastische chirurgie!

17-10-2022

Dit Griekse huidverzorgingsmerk is niets minder dan wereldklasse en draait om het aanbieden van resultaatgerichte producten aan klanten. En dat is precies wat de Juliette Armand SKIN BOOSTERS-reeks doet. 

Dit assortiment cosmetische producten is zo effectief dat vrouwen over de hele wereld het gebruiken om hun afspraak met de plastisch chirurg uit te stellen. Vergeet botox, facelifts, rimpelvulling of liposuctie, voordat je onder het mes gaat moet je deze producten verkennen!

Het SKIN BOOSTERS-assortiment bevat 5 systemen, en zit boordevol actieve ingrediënten die de huid stimuleren, er is één voor elke zorg!


5 gespecialiseerde therapieën

Chemische peeling en acne = Apocalypsis Therapie

Botox = Thavma Therapie

Mesotherapie = Chronos Therapie

ooglidcorrectie = Opsis Therapie

Liposuctie = Schema Therapie


In deze blog bieden we graag wat meer info over de Skinboosters Thavma Therapie.

Laten we eerlijk zijn, hoewel anti-rimpelinjecties zoals Botox RX al jaren met succes worden gebruikt om expressielijnen en rimpels te wissen, is het zeker niet goedkoop en in een doktersstoel zitten voor injecties is misschien wel niet helemaal jouw ding. Hoewel botox injecties zeer effectief zijn als het gaat om het verlammen van de onderliggende spieren om de vorming van fijne lijntjes te voorkomen, behandelt zo'n anti-rimpelinjectie de bovenliggende huid niet.

Onze Thavma Therapie producten maken gebruik van de allernieuwste gepatenteerde EFFECTOX TM-technologie om de vorming van expressielijnen en rimpels te helpen remmen door uw gezichtsspieren te leren minder samentrekkingen te hebben. Dus, in tegenstelling tot anti-rimpelinjecties die de spier bevriezen, vertraagt ​​Thavma in wezen de samentrekkingen van de gezichtsspier. 


Maar hoe zit het met de lijnen die er al zijn? De geavanceerde therapie helpt ook om je bestaande fijne lijntjes glad te strijken en biedt extra bescherming tegen biologische veroudering door tijd en fotoveroudering als gevolg van beschadiging door de zon. 

Maar het gaat niet alleen om de rimpels, deze Thavma crème en gel doen ook nog eens veel meer voor je huid! Andere voordelen van de Thavma Skinboosters zijn het oplichten van een ongelijkmatige teint, het verstrekken van diepe hydratatie aan de huid en het stimuleren van celvernieuwing, om de algehele kwaliteit van uw huid te verbeteren. 


Uw huid zal super gehydrateerd aanvoelen en zelfs helpen om ​​reacties op uw gelaat te behandelen. Een huid met veel roodheid en irritatie kan je op deze manier mooi veranderen in een prachtig heldere huid.  Als uw huid zich in de winter niet goed weet aan te passen aan het veranderende weer, dan kan deze Thavma crème uw huid volledig redden door veel vocht te injecteren en de irritatie op uw huid te verzachten.

Thavma Skinboosters Therapie bevelen we iedereen aan die expressielijnen en rimpels wil behandelen, evenals fotoveroudering en verlies van elasticiteit of een verslapte huid.