Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Ze zijn er! de langverwachte "The Power of Serums" premium boxen van Juliette Armand!

10-11-2023

We hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover! De allernieuwste skincare routine voor thuisgebruik van Juliette Armand, verwacht u aan een zeer professioneel resultaat!


🌟 Ontketen de Kracht van Perfectie met Juliette Armand's allernieuwste "Power of Serums" - Premium Box! 🌟

Stap in de wereld van luxueuze huidverzorging met de nieuwe en exclusieve collectie van vijf hoogwaardige serums, speciaal samengesteld om jou een professionele schoonheidservaring te bieden, allemaal binnen handbereik in het comfort van je eigen huis!

Serum Layering: Jouw Nieuwe Geheime Wapen! Maak kennis met de nieuwe en geavanceerde techniek van 'Serum Layering' en ervaar een ware transformatie in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Juliette Armand's Power of Serums geeft je huid de volle aandacht die het verdient!

Hoe te Gebruiken: De Kunst van Layering: Begin je ochtendritueel met het verfrissende Eye Shine Serum rond de ogen, gevolgd door de krachtige combinatie van het vitamine C en Hydra Bonding serum. 's Avonds omhels je je huid met het Bioplacenta Serum over het hele gezicht, inclusief de ogen, en sluit je af met het voedende Ceramide Serum.


Een Duik in de premium Collection box van Juliette Armand "Power of Serums"

Deze premiumbox bevat maar liefst 5 verschillende serums die synergetisch en veilig samenwerkend:

1. Eye Shine Serum: Jouw all-in-one oogverzorging! Hydrateert, vermindert gezwollen oogcontouren en donkere kringen, terwijl het fijne lijntjes en rimpels gladstrijkt. Een stralende oogopslag is nog maar het begin!

2. Vitamin C Serum: Een hydraterend, antioxidant serum dat de huidtint verbetert en onzuiverheden bestrijdt. Laat je huid stralen met de kracht van vitamine C!

3. Hydra Bonding Serum: Een onmisbare bondgenoot tegen de elementen! Met Antarcticin, Pentavitin en dubbele hyaluronzuur, vormt dit serum een ondoordringbare barrière tegen vochtverlies. Zeg vaarwel tegen droogheid, zelfs in de meest veeleisende omgevingen!

4. Bioplacenta Serum: Verjongt en versterkt het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid, verminder rimpels en expressielijnen, verhoog elasticiteit en verstevig de huid. Een verjongingskuur in een flesje!

5. Ceramide Serum: Weg met onvolkomenheden en rimpels! Dit wonderserum, verkregen na bacteriële fermentatie, verbetert de huidtextuur en laat je stralen als nooit tevoren.


Transformeer je Huid met Juliette Armand's Power of Serums - Premium Box! 

Ontdek de sensationele wereld van deze professionele huidverzorging - allemaal binnen handbereik van je eigen spiegel en gun jezelf de ultieme luxe van een stralende, gezonde huid met Juliette Armand! 🌺💖