Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Solden en kortingen, ook ná de koopjesperiodes bij BoTh Cosmetics!

03-01-2024

Duurzame Deals en solden doorheen het jaar! Koop voordelig Juliette Armand, Mesoestetic, Celestetic, Image Skincare, Vavin en Philip Martin's


De koopjesperiode is traditioneel de tijd van het jaar waarin consumenten zich verheugen op spectaculaire kortingen en buitengewone deals. Winkels en online retailers concurreren om de aandacht van shoppers te trekken met aantrekkelijke solden. 

Bij Juliette Armand, Mesoestetic, Celestetic, Image Skincare, Vavin, en Philip Martin's kiezen we liever voor een andere benadering. Tijdens deze solden periode bieden we geen extra sales of kortingen aan, maar streven we ernaar om het hele jaar door prachtige aanbiedingen te leveren in de vorm van voordeelpakketten. Bovendien hebben we ook ons 'prijsgarantie' beleid, waarmee we onze prijzen aanpassen aan die van onze concurrenten.


Solden tijdens de koopjesperiode

In plaats van ons te laten meeslepen in de hectiek van tijdelijke kortingen, richten we ons op duurzame waarde voor onze klanten. Tijdens de koopjesperiode bieden we geen extra sales aan, omdat we geloven dat constante voordelen het winkelplezier vergroten, zonder de tijdsdruk te moeten ervaren om die inkoop te moeten doen net wanneer je nog geen nieuwe producten nodig hebt . Onze filosofie is gebaseerd op het idee dat onze klanten op elk moment van het jaar moeten kunnen profiteren van aantrekkelijke prijzen en zich beter niet laat verleiden tot bv. een gratis extra product die niet helemaal naar wens is, en dan maar onaangetast in de kast blijft staan...

Voordeelpakketten: Het hele jaar door genieten van voordelige beautyproducten

Bij Juliette Armand, Mesoestetic, Celestetic, Image Skincare, Vavin, en Philip Martin's zijn we trots op onze voordeelpakketten. Deze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Onze pakketten bieden een uitgebalanceerde selectie met aantrekkelijke kortingen. Door het hele jaar door aanbiedingen te hebben, kunt U op elk moment profiteren van voordelige prijzen.

Prijsgarantie beleid: Altijd de beste deal!

Ons 'price match' beleid is ons antwoord op een eerlijke concurrentie. Als een klant elders een betere aanbieding vindt voor een van onze producten, passen wij onze prijs graag aan. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat onze klanten bij BoTh Cosmetics altijd de beste deal krijgen, ongeacht waar ze winkelen! Lees hier alles over ons price match beleid!

Onze Solden!


Categorieën