Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

HA Perfect, Celestetic's award winner bij ELLE!

28-02-2024

Vorige week hebben 45 beautyjournalisten van ELLE over de hele wereld gestemd voor de prijzen in de beroemde ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARDS 2024.

Dit jaar won celestetic. de Best Belgian Cosmetics Brand Award en de Belgium 2024 Award met H.A. Perfect, hun ultrageconcentreerde hyaluronzuurserum!


H.A. Perfect heeft de jury verbluft met zijn baanbrekende formule en verbluffende prestaties. Het is niet zomaar een serum, maar een ware revolutie in cosmeceuticals.

Dit serum, met zorg ontwikkeld door eigen Celestetic deskundigen, combineert een ongeëvenaarde concentratie hyaluronzuur met een innovatieve formule, wat resulteert in een allesomvattende oplossing voor een huid die niet alleen zichtbaar jonger oogt, maar ook diep gehydrateerd aanvoelt. Het is de belichaming van geavanceerde huidverzorging op zijn best.


Celestetic kondigt met trots aan dat het gewonnen heeft bij de Elle International Beauty Awards 2024. Deze prijs zet hun paradepaardje, H.A Perfect, in de schijnwerpers. H.A Perfect wordt beschouwd als een echt juweel van innovatie op het gebied van huidverzorging en overtuigde de jury met zijn revolutionaire formule en spectaculaire resultaten;

H.A Perfect van celestetic is veel meer dan alleen een serum, het is een belangrijke doorbraak in cosmetica. Dit hoogwaardige serum is ontworpen door hun eigen experts en combineert een ongeëvenaarde concentratie hyaluronzuur met een innovatieve formule. Het biedt een complete oplossing voor een zichtbaar jongere, diep gehydrateerde huid;

Wist je dat? Naast de Grand Winner van de EIBA 24 heeft de H.A Perfect een perfecte score van 100/100 op Yuka!

Waarom een serum met hyaluronzuur?

Een serum met hyaluronzuur is van onschatbare waarde binnen elke huidverzorgingsroutine, en dat om diverse redenen. Allereerst is hyaluronzuur een natuurlijk voorkomend molecuul in onze huid, cruciaal voor het behoud van hydratatie en stevigheid. Echter, naarmate we ouder worden en door externe factoren neemt de natuurlijke productie ervan af, wat resulteert in vochtverlies en het verschijnen van tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels.

Hier treden serums met hyaluronzuur op de voorgrond. Ze bieden intense hydratatie en vullen rimpels van binnenuit op, waardoor de huid zichtbaar jonger en voller lijkt. Bovendien, dankzij het vermogen van hyaluronzuur om tot 1000 keer zijn gewicht in water vast te houden, helpt het de huidbarrière te herstellen en beschermt het tegen schadelijke invloeden van buitenaf en uitdroging.

Kortom, een serum met hyaluronzuur is een essentieel onderdeel om de huid gehydrateerd, stevig en gezond te houden, ongeacht leeftijd of huidtype. Het is een ware bondgenoot in het streven naar een stralende en jeugdige huid.


H.A Perfect, de ideale concentratie en superieure kwaliteit van hyaluronzuur

Wat bij H.A. Perfect echt opvalt, is zijn opmerkelijke concentratie van 7% hyaluronzuur, ver boven het marktgemiddelde. Deze krachtige formule biedt niet alleen optimale hydratatie, maar stimuleert ook de natuurlijke collageenproductie, resulterend in een huid die merkbaar steviger en elastischer aanvoelt.

Maar wat H.A. Perfect echt uniek maakt, is de innovatieve formule met drie verschillende molecuulgewichten van hyaluronzuur. Deze combinatie dringt diep door in de verschillende huidlagen, wat resulteert in maximale hydratatie en een uitstekend anti-aging effect.

De hoogmoleculaire gewichten (1000-1800 kDA) vormen een beschermende barrière op het huidoppervlak, terwijl de middelmoleculaire gewichten (100-1000 kDA) doordringen tot de bovenste lagen van de opperhuid, de natuurlijke productie van hyaluronzuur stimuleren en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels verminderen.

De laagmoleculaire gewichten (<100 kDA) dringen diep door in de huid, stimuleren de synthese van collageen en elastine, en dragen bij aan het behoud van de huidstevigheid.

Bovendien garandeert de farmaceutische kwaliteit van deze moleculen maximale zuiverheid en absorptie, wat zelfs de meest gevoelige huid verdraagt. Met zijn zachte, ultra-hydraterende formule is H.A. Perfect het ideale serum na een peeling of microneedling sessie.


De innovatieve formule nader bekeken

Het H.A Perfect serum onderscheidt zich door zijn unieke samenstelling. In totaal werken 25% van de actieve ingrediënten in synergie, waaronder:

  1. 13% hydraterende complexen om het vocht dat de huid nodig heeft te leveren en te behouden.
  2. 7% Hyaluronzuur met drie verschillende molecuulgewichten voor verschillende eigenschappen: hydratatie, bescherming van de huidbarrière, stevigheid, elasticiteit, plumping effect, enz.
  3. 3% anti-verouderingspeptiden die direct inwerken op rimpels, fijne lijntjes en gebrek aan stevigheid.
  4. 1% prebiotische peptiden die inwerken op het microbioom van de huid.
  5. Beta-glucaan en roze sneeuwalgenextract voor een antioxiderende, verzachtende en herstellende werking.

Met H.A. Perfect ervaar je als klant een onvergelijkbare schoonheidservaring en spectaculaire resultaten. 

Met direct zichtbare resultaten is dit HET serum dat je een maximale tevredenheid zal bieden!