Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Micellar Biphasic - Mesoestetic - 150 ml

goedkoper per 2!

Mesoestetic Micellar Biphasic is een Bi-fase make-up remover, speciaal ontwikkeld met hoge tolerantie voor de ogen en lippen. 

Deze Biphasic cleanser verwijdert voorzichtig vuil en make-up, zelfs als het waterproof is, zonder een olieachtig residu achter te laten. 

Goedkoper per 2!


Kies een variant:

Vanaf 42,00 €

Mesoesteteic Micelar Biphasic, make-up remover met hoge tolerantie voor ogen en lippen.


Mesoestetic Micellar Biphasic is een make-upremover die is samengesteld voor een hoge tolerantie in de ogen en lippen . Verwijdert voorzichtig make-up van ogen en lippen, zelfs waterproof make-up. Door de hoge efficiëntie kan de make-up snel worden verwijderd zonder de huid te masseren met herhaalde bewegingen van het katoen. Hiervoor heeft het een tweefasige formule, die enerzijds een micellaire oplossing combineert en anderzijds een olieachtige fase die het verwijderen van make-up vergemakkelijkt.

Micellar Biphasic is een tweefasige make-upremover voor ogen en lippen die extreem zacht is.


De 3 grote voordelen van Mesoesetic Micellar Biphasic Make-up remover:

  • Zeer zachte tweefasige make-upremover

Micellar Biphasic is een bifasische make-upremover die een micellaire oplossing combineert met een olieachtige fase. De micellaire oplossing bevat micellen in zijn formulering. Het zijn structuren die verantwoordelijk zijn voor het absorberen van vuil en make-up van de huid. Ze werken door absorptie, waardoor herhaalde passages met een doek of sponsje op de huid aanzienlijk worden geminimaliseerd. De effectiviteit van deze micellen wordt bevorderd door de oliefase. Deze fase bevat zonnebloemzaadolie die essentieel is om waterproof make-up te verwijderen. Bovendien verzacht zonnebloemolie ook onmiddellijk de huid zonder een olieachtig residu achter te laten.

  • Hoge tolerantie voor ogen en lippen

De combinatie van een micellaire oplossing met een olie die rijk is aan omega-6, maakt deze make-up remover een uitzonderlijke optie voor dagelijks gebruik. Zelfs in de meest gevoelige ogen en lippen. Dit komt omdat de combinatie van beide een snelle, effectieve maar zachte reiniging mogelijk maakt zonder de huid te beschadigen.

  • Veiligheid en hoge tolerantie

Micellaire bifasische formule is oftalmologisch getest. Door middel van een test van veelvuldig gebruik in het perioculaire gebied of op het oogslijmvlies waarbij de patiënt zijn gewaarwordingen meldt en een oogarts mogelijke irritaties of ongewenste reacties evalueert. Het overwinnen ervan impliceert een uitstekende verdraagbaarheid in het oogslijmvlies en in de oogcontour.


Hoe gebruiken we Mesoestetic Micellar Biphasic solution?

Begin met het schudden van de formule zodat de twee fasen homogeen mengen. Week vervolgens drie wattenschijfjes in deze oplossing (één voor elk oog en één voor de lippen). Plaats het wattenschijfje op het ooglid en druk lichtjes om het hele te reinigen gebied te bevochtigen. Wacht 10 tot 20 seconden totdat de werking van de micellen en zonnebloemolie op de make-up inwerkt. Schuif het wattenschijfje vervolgens met een neerwaartse beweging over het ooglid. Je zult zien dat praktisch alle make-up in één keer is verwijderd. Herhaal dit proces opnieuw totdat het wattenschijfje er schoon uitkomt. Doe hetzelfde voor het andere oog. Wat betreft de lippen, druk het wattenschijfje een paar seconden op de lippen. Schuif soepel zijwaarts.

Verwijder vervolgens de rest van de gezichtsmake-up met het meest geschikte product voor jouw huid:

Maak uw reiniging af met Hydratonic-mist . Een hydraterende gezichtstonic in mist, met balancerende en anti-pollution werking. 

U zult genieten van het frisse gevoel van de mist aan het einde van de reiniging!


Aanvullende acties ...

Mesoestetic heeft een nieuwe generatie oplossingen ontwikkeld om de nieuwste innovatie voor gezichtshygiëne aan te bieden waarmee u verder kunt gaan dan de reinigingsactie zelf. Daarom biedt Micellar Biphasic twee complementaire acties aan:

  • 1) Bio-balancerende actie

Een postbiotisch actief ingrediënt, Lactobacillus Ferment, verkregen uit de fermentatie van een bacterie, verbetert de balans van de microbiota om de huidbarrièrefunctie in optimale omstandigheden te versterken en te behouden. Elke formule heeft een licht zure pH die het evenwicht bewaart en de huid beschermt tegen ongewenste pathogene micro-organismen.

  • 2) Actie tegen vervuiling of anti-pollution

Een biotechnologisch actief ingrediënt, Urban D-tox, heeft een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: het gezamenlijk verwijderen van de vervuilende deeltjes en het verminderen van oxidatieve stress waarvan bekend is dat het huidveroudering versnelt.