Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Purifying Mousse - Mesoestetic - 150 ml

light foam

Mesoestetic Purifying Mousse is een reinigingsschuim die uw huid in goede balans brengt, voor het verwijderen van onzuiverheden, acné en make-up. 

Verbetert de poriestructuur, voorkomt imperfecties en zorgt voor een intensieve huidreiniging. Ideaal voor vette en acnegevoelige huiden

ZUIVEREND KERATOLYTISCH PORIEVERFIJNEND

Goedkoper per 2!

Kies een variant:

Vanaf 30,00 €

Mesoestetic Purifying Mousse verbetert het ontstoppen van poriën en voorkomt imperfecties ...


Mesoestetic herformuleert zijn volledige cleanser gamma en lanceert Mesoestetic Purifying Mousse. Een reinigingsschuim geschikt voor de vette huid die vatbaar is voor acne.

Ontwikkeld in een lichte textuur, bevordert het de zuivering en hygiëne van het gezicht en biedt het een zuiverende, keratolytische en huidvernieuwende werking . Het beschikt met chloorhexidine over een antiseptisch ingrediënt dat de groei remt van micro-organismen die vatbaar zijn voor de ontwikkeling van acne-imperfecties in de huid. Het combineert ook salicylzuur en melkzuur dat de ontstopping van de poriën bevordert en de textuur van de huid verbetert, waardoor de ontwikkeling van huidonvolkomenheden wordt voorkomen.

Als gevolg hiervan worden overtollig talg op het huidoppervlak, evenals gifstoffen, dode cellen en vuil dat is afgezet, verwijderd, voor een perfect schone en gezuiverde huid.


Hoe gebruiken we Mesoestetic Purifying Mousse ...

Start het schoonheidsritueel met het gebruik van de Micellar Biphasic Solution. Een tweefasige make-upremover met hoge tolerantie voor ogen en lippen. Verwijder voorzichtig vuil en make-up, inclusief waterproof make-up en oog- en lipmake-up. 

Gebruik vervolgens deze Mesoestetic Purifying Mousse over het hele gezicht, hals en decolleté. Bevochtig de huid en masseer dit schuim vervolgens op het gezicht. Met warm water verwijderen. 

Maak uw reiniging af met Hydratonic Mist. Een hydraterende gezichtstonic in een spray, met balancerende en vervuilende werking. 

U zult genieten van het frisse gevoel van de mist aan het einde van de reiniging!


Aanvullende acties ...

Mesoestetic heeft een nieuwe generatie oplossingen ontwikkeld om de nieuwste innovatie voor gezichtshygiëne aan te bieden waarmee u verder kunt gaan dan de reinigingsactie zelf. Daarom biedt Mesoestetic Purifying Mousse twee complementaire acties:

  • Bio-balancerende actie

Een postbiotisch actief ingrediënt, Lactobacillus Ferment, verkregen uit de fermentatie van een bacterie, verbetert de balans van de microbiota om de huidbarrièrefunctie onder optimale omstandigheden te versterken en te behouden. Elke formule heeft een licht zure pH die het evenwicht bewaart en de huid beschermt tegen ongewenste pathogene micro-organismen.

  • Actie tegen vervuiling

Een biotechnologisch actief ingrediënt, Urban D-tox, heeft een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: het gezamenlijk verwijderen van de vervuilende deeltjes en het verminderen van oxidatieve stress waarvan bekend is dat het huidveroudering versnelt.