Acne Imperfection Control (Local) Mesoestetic - 10 ml

ACNE OPLOSSING VAN MESOESTETIC ®

Crème voor lokaal gebruik geïndiceerd voor specifieke behandeling van zowel beginnende als hardnekkige acne-uitbraken. De innovatieve pigmenten in de formulering zorgen voor een gemoduleerd en progressief camouflage-effect, afhankelijk van het soort beweging dat tijdens het aanbrengen wordt gebruikt, waardoor aanpassing aan verschillende huidtinten mogelijk is. Tegelijkertijd stelt de complementaire aard van de actieve ingrediënten in het m.acne complex ™ het in staat om het proces van blozen en zwelling van de acne-uitbraken snel en effectief om te keren.

42.00 €
Please select variants first

Acne vulgaris wordt veroorzaakt door een teveel aan androgeen dat een toename van keratinisatie en folliculaire peeling bevordert, evenals talgafscheiding. Dit veroorzaakt op zijn beurt obstructie van de huidporiën en daaropvolgende ontsteking door de opportunistische werking van de bacteriële flora die op de huid aanwezig is, wat aanleiding geeft tot de typische acneletsels in de vorm van comedonen, papels, puisten en resterende hyperpigmentatie. 

Actieve ingrediënten

Bexaretinyl complex

Exfoliërende retinoïde die de celvernieuwing van de pilosebaceous-eenheid stimuleert en tegelijkertijd depigmenterende eigenschappen bezit die hyperpigmentatie na acne verzachten.

Enoxolone

Werkt om roodheid en epidermale zwelling te verminderen

Gebruiksaanwijzing

Ochtend en avond

Breng lokaal een kleine hoeveelheid imperfectiecontrole aan op de gereinigde, droge huid met een zachte cirkelvormige beweging om de intensiteit van de kleur te verhogen totdat het getroffen gebied gelijkmatig is bedekt.