Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Acne Imperfection Control (Lokaal) Mesoestetic - 10 ml

Mesoestetic Acne One Imperfection Control is een crème voor lokaal gebruik en speciaal voor behandeling van zowel beginnende als hardnekkige acne-uitbraken. 

De innovatieve pigmenten in de formulering zorgen voor progressief camouflage-effect. Afhankelijk van het soort beweging dat tijdens het aanbrengen wordt gebruikt, past de acne one zich aan jouw huidtint aan.

Acne one vermindert snel en effectief het blozen en zwelling van acne-uitbraken

37,00 € 42,00 €

Mesoestetic Acne imperfection Control, crème met snelle werking, die zich aan uw huidtint aanpast 


Acne vulgaris wordt veroorzaakt door een teveel aan androgeen dat een toename van keratinisatie en folliculaire peeling bevordert, evenals talgafscheiding. Dit veroorzaakt op zijn beurt obstructie van de huidporiën en daaropvolgende ontsteking door de opportunistische werking van de bacteriële flora die op de huid aanwezig is, wat aanleiding geeft tot de typische acneletsels in de vorm van comedonen, papels, puisten en resterende hyperpigmentatie. 


Actieve ingrediënten

Bexaretinyl complex

Exfoliërende retinoïde die de celvernieuwing van de pilosebaceous-eenheid stimuleert en tegelijkertijd depigmenterende eigenschappen bezit die hyperpigmentatie na acne verzachten.

Enoxolone

Uitstekende eigenschappen om roodheid en epidermale zwelling te verminderen


Gebruik

Ochtend en avond

Breng lokaal een kleine hoeveelheid Mesoestetic Acne one imperfection control aan op de gereinigde, droge huid. 

Doe dit met zachte cirkelvormige bewegingen tot je de gewenste intensiteit van de kleur bekomt en het getroffen gebied gelijkmatig is bedekt.