Pure Renewing Mask - Mesoestetic - 100 ml

NIEUW! clay mask - acné

Intensief zuiverend masker en peeling in één! 

Exfolieert en reinigt de porie om onvolkomenheden te voorkomen.

Intensieve behandeling die de vette en acnegevoelige huid ontstopt, zuivert en exfolieert om deze te bevrijden van zwarte puntjes en puistjes.

De formule combineert de matterende werking van witte klei met regulerende actieve ingrediënten en de mechanische werking van plantenscrubmiddelen.

Het resultaat is een schone, frisse huid zonder imperfecties. 

Ideaal én goedkoper in combinatie met het Anti-Stress Face Mask (100ml)!

Kies een variant:

Vanaf 39.60 €
Please select variants first

Mesoestetic Pure Renewing Mask intensief zuiverend en exfoliërend masker ...

Mesoestetic herformuleert zijn assortiment intensieve gezichtsverzorging en lanceert het Mesoestetic Pure Renewing Mask opnieuw. Een gezichtsmasker met zuiverende, talgregulerende en anti-imperfectie-eigenschappen, geschikt voor de behoeften van een vette huid die vatbaar is voor acne. Dit prachtige masker biedt 3 belangrijke acties:

  • Zuiverende en regulerende werking

Bereikt door de werking van Witte Klei die een onmiddellijke zuiverende werking geeft door overtollig talg en de glans op het huidoppervlak te absorberen.

  • Keratolytische en anti-imperfectie actie

Het is het resultaat van de synergie tussen salicylzuur, amandelzuur en natriumlepargilaat en zorgt voor een comedolytische, verfijnende, antibacteriële en anti-puistjeswerking.

  • Verfijnende actie door fysieke afschilfering

Dit exfoliërende masker bevat biologisch afbreekbare cellulosedeeltjes voor een modulaire mechanische exfoliërende werking die helpt om de poriën te ontstoppen en te verfijnen.

Kortom, het Pure Renewing Mask is een intensief zuiverend gezichtsmasker, wekelijks aangebracht, volledig gericht op de diepe reiniging van seborrheïsche huiden en vatbaar voor acne. Het is een fundamentele aanvulling op de huid die gevoelig is voor acne, omdat het een optimale controle van de talgproductie mogelijk maakt en de juiste reiniging en vernieuwing van de huid garandeert.

Aanvullende acties ...

Mesoestetic heeft een nieuwe generatie oplossingen ontwikkeld om de nieuwste innovatie voor gezichtshygiëne aan te bieden waarmee u verder kunt gaan dan de reinigingsactie zelf. Daarom biedt Pure Renewing Mask twee aanvullende acties:

  • Bio-balancerende actie

Een postbiotisch actief ingrediënt, Lactobacillus Ferment, verkregen uit de fermentatie van een bacterie, verbetert de balans van de microbiota om de huidbarrièrefunctie onder optimale omstandigheden te versterken en te behouden. Elke formule heeft een licht zure pH die het evenwicht bewaart en de huid beschermt tegen ongewenste pathogene micro-organismen.

  • Actie tegen vervuiling

Een biotechnologisch actief ingrediënt, Urban D-tox, heeft een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: het gezamenlijk verwijderen van de vervuilende deeltjes en het verminderen van oxidatieve stress waarvan bekend is dat het huidveroudering versnelt.

Veiligheid en hoge tolerantie ...

Naast deze twee complementaire acties garandeert Pure Renewing Mask ook veiligheid en een hoge tolerantie voor de huid. Dit komt omdat Mesoestetic-producten worden onderworpen aan rigoureuze tests die worden uitgevoerd door onafhankelijke experts. Deze specialisten testen de formules dermatologisch door middel van patch-tests (tolerantietests onder toezicht van een dermatoloog) die de huidcompatibiliteit van elk product garanderen.

Naast deze dermatologische tests ondergaan de formules ook een hypoallergene test. Dat versterkt de gevoeligheidstest door de patch-test 9 keer te herhalen in een curve van 3 weken, ook onder toezicht van een dermatoloog. Deze garandeert maximale tolerantie. Deze test is vooral gericht op de gevoelige en overgevoelige huid.

Bovendien wordt comedogeniteit getest. Een test die wordt uitgevoerd op een vette en acnegevoelige huid. Het is een test van veelvuldig gebruik bij dit type huid, waarbij een dermatoloog beoordeelt of occlusies ontstaan ​​en of er verwondingen optreden na 28 dagen gebruik in de studiegebieden.

Ten slotte worden de formules oftalmologisch getest door middel van een test die vaak wordt gebruikt in het perioculaire gebied of op het oogslijmvlies, waarbij de patiënt zijn gewaarwordingen meldt en een oogarts mogelijke irritaties of ongewenste reacties evalueert. Het overwinnen ervan impliceert een uitstekende verdraagbaarheid in het oogslijmvlies en de oogcontour.

Hoe gebruiken we Mesoestetic Pure Renewing Mask ...

Het Mesoestetic Pure Renewing Mask is een masker voor wekelijks gebruik (1 tot 2x per week). Breng een royale laag aan op het gezicht en laat dit ongeveer 10 tot 15 minuten drogen. Bevochtig vervolgens uw gezicht en handen en gebruik ronddraaiende bewegingen op uw gezicht om mechanische afschilfering te bevorderen. Sta op meer problematische gebieden zoals zone T. Verwijder tot slot het hele masker met veel water. Maak uw reiniging af met Hydratonic-mist . Een hydraterende gezichtstonic in mist, met balancerende en vervuilende werking.