Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Pure Renewing Mask - Mesoestetic - 100 ml

clay mask - acné

Deze Pure Renewing Mask is een Intensief zuiverend masker en peeling in één! 

Pure Renewing Mask exfolieert en reinigt de porie om onvolkomenheden te voorkomen. Een Intensieve behandeling die de vette en acnegevoelige huid ontstopt, zuivert en exfolieert om deze te bevrijden van zwarte puntjes en puistjesi

De formule combineert de matterende werking van witte klei met regulerende actieve ingrediënten en de mechanische werking van plantenscrubmiddelen.

Het resultaat is een schone, frisse huid zonder imperfecties!

Goedkoper per 2!

Kies een variant:

Vanaf 38,00 € 44,00 €

Mesoestetic Pure Renewing Mask, een intensief zuiverend en exfoliërend masker ...


Mesoestetic herformuleert zijn assortiment intensieve gezichtsverzorging en lanceert het Mesoestetic Pure Renewing Mask opnieuw. Een gezichtsmasker met zuiverende, talgregulerende en anti-imperfectie-eigenschappen, geschikt voor de behoeften van een vette huid die vatbaar is voor acne. Dit prachtige masker biedt 3 belangrijke acties:

  • Zuiverende en regulerende werking

Bereikt door de werking van Witte Klei die een onmiddellijke zuiverende werking geeft door overtollig talg en de glans op het huidoppervlak te absorberen.

  • Keratolytische en anti-imperfectie actie

Het is het resultaat van de synergie tussen salicylzuur, amandelzuur en natriumlepargilaat en zorgt voor een comedolytische, verfijnende, antibacteriële en anti-puistjeswerking.

  • Verfijnende actie door fysieke afschilfering

Dit exfoliërende masker bevat biologisch afbreekbare cellulosedeeltjes voor een modulaire mechanische exfoliërende werking die helpt om de poriën te ontstoppen en te verfijnen.

Kortom, het Pure Renewing Mask is een intensief zuiverend gezichtsmasker, wekelijks aangebracht, volledig gericht op de diepe reiniging van seborrheïsche huiden en vatbaar voor acne. Het is een fundamentele aanvulling op de huid die gevoelig is voor acne, omdat het een optimale controle van de talgproductie mogelijk maakt en de juiste reiniging en vernieuwing van de huid garandeert.


Hoe gebruiken we Mesoestetic Pure Renewing Mask ...

Het Mesoestetic Pure Renewing Mask is een masker voor wekelijks gebruik (1 tot 2x per week). 

Breng een royale laag aan op het gezicht en laat dit ongeveer 10 tot 15 minuten drogen. Bevochtig vervolgens uw gezicht en handen en gebruik ronddraaiende bewegingen op uw gezicht om mechanische afschilfering te bevorderen. 

Gebruik meer op de problematische gebieden zoals de T-zone en verwijder tot slot het hele masker met veel water. 

Maak uw reiniging af met Hydratonic-mist . Een hydraterende gezichtstonic in mist, met balancerende en anti-vervuilende werking.


Aanvullende acties ...

Mesoestetic heeft een nieuwe generatie oplossingen ontwikkeld om de nieuwste innovatie voor gezichtshygiëne aan te bieden waarmee u verder kunt gaan dan de reinigingsactie zelf. Daarom biedt Pure Renewing Mask twee aanvullende acties:

  • Bio-balancerende actie

Een postbiotisch actief ingrediënt, Lactobacillus Ferment, verkregen uit de fermentatie van een bacterie, verbetert de balans van de microbiota om de huidbarrièrefunctie onder optimale omstandigheden te versterken en te behouden. Elke formule heeft een licht zure pH die het evenwicht bewaart en de huid beschermt tegen ongewenste pathogene micro-organismen.

  • Actie tegen vervuiling

Een biotechnologisch actief ingrediënt, Urban D-tox, heeft een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: het gezamenlijk verwijderen van de vervuilende deeltjes en het verminderen van oxidatieve stress waarvan bekend is dat het huidveroudering versnelt.