Acne One (Cream) Mesoestetic - 50 ml

ACNE OPLOSSING VAN MESOESTETIC ®

Crème voor dagelijks gebruik ontworpen voor optimale controle van huidtypen die gevoelig zijn voor acne en seborroe. De unieke combinatie van complementaire en synergetische ingrediënten van m.acne complex ™ stimuleert tegelijkertijd de exfoliatie van het pilosebaceous kanaal, vermindert de talgproductie, reguleert de bacteriële proliferatie en vermindert roodheid.

42.00 €
Please select variants first

Acne vulgaris wordt veroorzaakt door een teveel aan androgeen dat een toename van keratinisatie en folliculaire peeling bevordert, evenals talgafscheiding. Dit veroorzaakt op zijn beurt obstructie van de huidporiën en daaropvolgende ontsteking door de opportunistische werking van de bacteriële flora die op de huid aanwezig is, wat aanleiding geeft tot de typische acneletsels in de vorm van comedonen, papels, puisten en resterende hyperpigmentatie. 


Actieve ingrediënten

Bexaretinyl complex

Exfoliërende retinoïde die celvernieuwing stimuleert en tegelijkertijd depigmenterende eigenschappen bezit die post-inflammatoire acne-gerelateerde hyperpigmentatie verzachten.

Serenoa berouwt

Reguleert overtollig androgeen door 5α-reductase te remmen.


indicaties

Voor een effectieve, snelle en gemakkelijke controle van huidtypen die gevoelig zijn voor matige acne en seborroe.

Gebruiksaanwijzing

2 keer per dag

Breng een of twee keer per dag een fijne, gelijkmatige laag Acne One aan op de gereinigde huid, waarbij de oogcontour en contact met slijmvliezen wordt vermeden. Latere toepassing van dermatologische zonbescherming SPF50 + wordt aanbevolen in geval van blootstelling aan zonnestraling.


Aqua, Propylene Glycol, Disodium Azelate, Caprylic/Capric Triglyceride, Carbomer, Salicylic Acid, Polysorbate 80, Mandelic Acid, Disodium EDTA, Shikimic Acid, Simethicone, Serenoa serrulata Fruit Extract, Retinoxytrimethylsilane.