Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

SOS ACNE - Mesoestetic Acné basispakket

Voordeelpakket

In dit acné pakket heb je de Mesoestetic basis acnéproducten aan een voordelige prijs! Ideaal voor de vette en acne-gevoelige huid, om je terug een schone, gehydrateerde huid te schenken en onvolkomenheden te verminderen. 

Het SOS ACNE basispakket van Mesoestetic bevat:

 Mesoestetic Hydratonic Mist,

Mesoestetic Purifying Mousse,

Mesoestetic Renewing Mask

92,00 € 128,00 €

Vervolledig dit SOS ACNE pakket met SOS ACNE EXTRA, een extra verzorgend Mesoestetic voordeelpakket met hydraterende, anti-oxiderende producten voor vette en acné huid die het basispakket perfect completeert en u gegarandeerd resultaat oplevert!


Deze Mesoestetic acné basiskit bevat:

Purifying Mousse: balancerend en anti-vervuiling gezichtsreinigingsschuim voor de vette en acne-gevoelige huid.
Hydratonic Mist: hydraterende mist-spray, een balancerende en anti-vervuiling gezichtstoner geschikt voor alle huidtypes.
Pure Renewing Mask: intensief zuiverend masker. Exfolieert en reinigt de porie om puistjes te voorkomen.


Gebruik van SOS ACNE - Mesoestetic basispakket

1. Purifying Mousse: 

twee keer per dag, 's ochtends en' s avonds.

Aanbrengen op een vochtige huid en zachtjes inmasseren. Spoel met water.


2. Hydratonic Mist: twee keer per dag, 's ochtends en' s avonds.

Spray deze na de reiniger op je gezicht, op ongeveer 15-20 cm afstand. Daarna zachtjes verwijderen met behulp van een schijfje of tissue.


3. Pure Renewing Mask: twee keer per week, 's ochtends en' s avonds.

Breng een royale laag Pure Renewing Mask aan op de eerder gereinigde huid en laat deze 10-15 minuten drogen. Eenmaal droog, verwijder dan met water, masseer terwijl met de exfoliërende deeltjes, vooral op de T-zone. Spoel af met veel water.


Vervolledig uw acné basispakket voor een perfect resultaat!

Vervolledig dit SOS ACNE pakket met SOS ACNE EXTRA, een extra verzorgend Mesoestetic voordeelpakket met hydraterende, anti-oxiderende producten die ideaal zijn voor een vette en acné huid en die het basispakket perfect completeren en u gegarandeerd resultaat zullen opleveren!

Als je een vette huid hebt, is dit SOS ACNE EXTRA pakket ideaal voor jou! Bevat hydraterende, antioxiderende en anti-vervuilingsproducten die de huidtextuur perfectioneren en de poriegrootte visueel verkleinen. Gecombineerd met het SOS ACNE basispakket, zal je huid in een paar dagen getransformeerd worden!