White Argile Mask - Juliette Armand - 50 ml

NIEUW!

Juliette Armand White Argile Masker Verwijdert resten en overtollig talg van de huid. Dit resulteert in een egale teint, helderheid en gloed.

Witte klei werkt als een zeer milde exfoliant en verwijdert daarom voorzichtig dode huidcellen om u een heldere, stralende huid te geven. De witte klei verkleint ook de grootte van je poriën en maakt van deze uw perfecte 'pre-make-up' masker voor uw foundation.  

41,00 €

Juliette Armand White Argile Mask, uw perfecte 'pre make-up' masker met witte klei!


Juliette Armand White Argile Mask is een reinigend gezichtsmasker, samengesteld met o.a. witte klei. Dit zachte gelaatsmasker helpt problemen van verkleuring aan te pakken en overtollig talg en resten te verwijderen om zo de huidtint mooi te egaliseren. 

White Argile Mask resulteert in een helderdere huid die straalt. Dit kleimasker bevat Asyntra, dat helpt aan de proteolytische afbraak van tyrosinase. De werkstoffen hebben dus onmiddellijk effect op de regulatie van uw huidskleur. 

Samen met Aloë Vera, Calmosensine en Panthenol, bevat dit masker ingrediënten die de huid helpen kalmeren en hydrateren. 


Gebruik van Juliette Armand White Argile Mask

Een dikke laag aanbrengen, laten drogen en met water verwijderen. 


Belangrijkste ingrediënten

Witte Klei, Asyntra, Calmosensine, Panthenol, Aloë Vera, A-Bisabolol, Allantoïne.