Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Vitality Cream Mask - Juliette Armand - 50 ml

Leave-on mask!

Juliette Armand Vitality Cream Mask is een 'Leave-on' masker die je aanbrengt als nachtcrème en gewoon laat drogen en haar werk laat doen!

Vitality Cream Mask is een verjongend crème masker die hydrateert en de textuur van uw huid vernieuwt en versterkt.

63,00 €

Juliette Armand Vitality Cream Mask, masker vermomt als nachtcrème! Opdoen zonder af te spoelen!


Vitality Cream Mask is een innovatief, verjongend crèmemasker met een fijne textuur. Deze revitaliseert, tonifieert en hydrateert een vermoeide huid en zorgt voor een versteviging en strakkere huid.

Een kleine multi-tasker die speciaal is ontworpen om de elementen te bestrijden die ervoor zorgen dat onze huid er glansloos en uitgeput uitziet.

Het masker, die je 2 x per week net zoals een nachtcrème kan gebruiken, bevat extracten van het zeewier Spirulina met verstevigende effecten, evenals vitamine E, C en F. Het voorziet de huid van aminozuren en essentiële vetzuren voor het behoud van de natuurlijke vochtbalans. 

De fijne textuur helpt de huid om de ingrediënten in het product diep te absorberen en vast te houden. Dit masker is geschikt voor alle huiden.


Gebruik van Juliette Armand Vitality Cream Mask

Dit 'leave-on' masker mag je 2 keer per week aanbrengen zoals een nachtcrème en dan gewoon laten drogen, u hoeft het masker niet meer te verwijderen. 

Laat deze wonderdoener diep in uw huid zakken, terwijl je slaapt!


Avocado-olie, Vitamine Complex ECF, Phytodermina Lifting, Multi B Complex (B1-B2-B3-B5-B12), Spirulina-extract