Vitality Cream Mask - Juliette Armand - 50 ml

NIEUW! Leave-on mask!

Leave-on masker van Juliette Armand! Aanbrengen als nachtcrème en laten drogen.

Vitality Cream Mask is een verjongend crème masker die hydrateert en de textuur van de huid vernieuwt en versterkt.

59.00 €
Please select variants first


Vitality Cream Mask is een innovatief, verjongend crèmemasker met een fijne textuur. Deze revitaliseert, tonifieert en hydrateert een vermoeide huid en zorgt voor een versteviging en strakkere huid.

Een kleine multi-tasker is speciaal ontworpen om de elementen te bestrijden die ervoor zorgen dat onze huid er glansloos en uitgeput uitziet.

Het masker, die je 2 x per week net zoals een nachtcrème kan gebruiken, bevat extracten van het zeewier Spirulina met verstevigende effecten, evenals vitamine E, C en F. Het voorziet de huid van aminozuren en essentiële vetzuren voor het behoud van de natuurlijke vochtbalans. 

De fijne textuur helpt de huid om de ingrediënten in het product diep te absorberen en vast te houden. Dit masker is geschikt voor alle huiden.

hoofdingrediënten zijn Avocado oil en Phytodermina lift

Dit 'leave-on' masker mag je 2 keer per week aanbrengen zoals een nachtcrème en dan gewoon laten drogen, u hoeft het masker niet meer te verwijderen.

Deze kleine multi-tasker is speciaal ontworpen om de elementen te bestrijden die ervoor zorgen dat onze huid er glansloos en uitgeput uitziet.

Deze wonderdoener wordt 's avonds aangebracht als een masker en zakt diep in de huid, terwijl je slaapt.