Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

REPAIR BOOST - Juliette Armand

Voordeelpakket

Repair Boost van Juliette Armand: een exfoliërende gezichtspeeling, een herstellend, huidvernieuwend serum en masker, en een opklarende oogcontour crème! Nu in een voordeelpakket!

Inhoud:

Hydra Repairing Serum (grote versie!) - 55 ml

Repairing Mask - 50 ml

Eye Shine Cream - 20 ml

Exfoliating Enzyme Gel - 55 ml


180,00 € 200,00 €

Repair Boost van Juliette Armand: Exfoliërende gezichtspeeling, herstellend huidvernieuwend serum en masker, en een opklarende oogcontour crème!


Juliette Armand Hydra Repairing serum is een hydraterend en herstellend serum voor alle huidtypes. Ze hydrateert en verbetert het natuurlijke huidvernieuwingsproces en beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door zonnestraling. Breng een druppel aan op een gereinigd gelaat, zachtjes inmasseren totdat het volledig geabsorbeerd is.


Het Juliette Armand Repairing Mask is een anti-oxidant masker die het natuurlijk afweersysteem van de huid stimuleert en DNA schade van de huidcellen herstelt. Het CHONDRUS CHRISPUS zeewier helpt de huid haar natuurlijke balans, zachtheid en textuur terugkrijgen.


Juliette Armand Eye Shine Cream is de oogverzorging van Elements. Deze oogcreme vermindert donkere kringen en vermoeide ogen.


Juliette Armand Exfoliating Enzyme Gel gezichtspeeling uit de Elements serie van Juliette Armand, is een verfrissende exfolieërende gelaatsgel voor normale, droge en gevoelige huidtypes. Het verwijdert de dode huidcellen van de huid, zonder irritatie te veroorzaken en tegelijkertijd revitaliseert en verheldert het gelaat.