Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Cleansing Oil - All Skin - Vavin - 100ml

Met deze VAVIN Cleansing Oil heb je het beste van twee werelden: een grondig gereinigde huid zonder deze te beschadigen. Vavin gebruikt daarom alleen maar frambozenpitolie als werkzaam ingrediënt in deze reinigingsolie.

55,00 €

VAVIN Cleansing Oil, zalige reinigingsolie met 100% frambozenpitolie!


Ontdek de kracht van een zachte reiniging met VAVIN Cleansing Oil

Met VAVIN Cleansing Oil heb je het beste van twee werelden: een grondig gereinigde huid zonder deze te beschadigen. VAVIN begrijpt het belang van het ondersteunen van de natuurlijke huidfuncties, en daarom heeft VAVIN slechts één ingrediënt geselecteerd voor deze reinigingsolie: frambozenpitolie.

Frambozenpitolie staat centraal in onze verzorgende Cleansing Oil. Deze olie reinigt niet alleen effectief, maar draagt ook bij aan een gezonde huidconditie. Frambozenpitolie zit boordevol voedingsstoffen en antioxidanten die je huid voeden en beschermen. Het biedt de perfecte balans tussen het verwijderen van onzuiverheden en het behouden van de natuurlijke oliën en hydratatie van je huid. Hierdoor voelt je huid na het reinigen schoon en fris aan, zonder dat het uitdroogt

Voordelen van VAVIN Cleansing Oil:

  • Grondige reiniging zonder de huid te beschadigen
  • Verzorgt en voedt de huid
  • Behoudt de natuurlijke oliën en hydratatie van de huid

Hoe gebruik je de Vavin Cleansing Oil reinigingsolie?

Breng een kleine hoeveelheid aan op je droge huid en masseer zachtjes in. Spoel af met warm water en geniet van een schone en zachte huid. Gebruik het dagelijks als onderdeel van je huidverzorgingsroutine.

Met deze Cleansing Oil met frambozenpitolie geef je je huid de zachte en effectieve reiniging die het verdient, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor een gezonde huidconditie. Ontdek het beste van beide werelden voor je huid!


PURE & ETHICAL CARE

Dit product krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van dit product te benadrukken, dit product is vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!

VAVIN Cleansing Oil is: Alcoholvrij, Allergeenvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Glutenvrij, Lactosevrij, Palmolievrij, Parfumvrij, Vegan, Vrij van microplastics, Vrij van nanodeeltjes