Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Restoring Day Cream - Oily Skin - Vavin - 50ml

Vavin streeft naar een gezonde huidconditie met producten die de huidbarrière opbouwen, de natuurlijke weerstand versterken en het huidmicrobioom behouden. Voor een vette huid bevat deze Restoring Day Cream Oily Skin slechts 6% natuurlijke oliën en vetstoffen.

55,00 €

Restoring Day Cream, de VAVIN dagcrème voor een vette huid


Een gezonde huidconditie met VAVIN Restoring Day Cream

VAVIN producten bouwen de huidbarrière op, versterken de natuurlijke weerstand en behouden het huidmicrobioom. VAVIN dagcrème bevat hyaluronzuur, panthenol en een natuurlijke UVA-filter voor optimale ondersteuning. Bescherm je huid tegen vrije radicalen met deze crème.

Voor een vette huid vermijden we best overmatig gebruik van natuurlijke oliën en vetstoffen. Deze VAVIN Restoring Day Cream Oily Skin bevat slechts 6% om de talgklieren niet te stimuleren.

Ingrediënt in de spotlight: Biosaccharide Gum-1. Dit bestanddeel herstelt de huidbarrière en kalmeert gevoelige huid in slechts 5 minuten!


VAVIN Restoring Day Cream Voordelen:

  • Kalmerende dagcrème die de huidbarrière versterkt
  • Bevat een natuurlijke UVA-filter
  • Geschikt voor de vette huid

VAVIN Restoring Day Cream - Gebruik & tips: 

Breng de VAVIN dagcrème aan op een droog gezicht na het reinigen. Combineer het bij voorkeur met een VAVIN serum voor optimale resultaten.

Professionele tip: Centella asiatica in de VAVIN Restoring Day Cream heeft een antibacteriële werking en is effectief tegen puistjes bij de vette huid.


PURE & ETHICAL CARE

Dit product krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van dit product te benadrukken, dit product is vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!

Vavin Restoring Day Cream is: Allergeenvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan, Vrij van microplastics, Vrij van nanodeeltjes