Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Revitalizing Concentrate - All Skin - Vavin - 100ml

Deze bijzondere tonic verbetert de huidweerstand en vochtbalans, en vermindert zichtbare rimpels. Bovendien stimuleert het de aanmaak van melanine, waardoor de natuurlijke bescherming tegen uv-straling wordt verhoogd en je sneller en gelijkmatiger bruin wordt. 

Dit is te danken aan het ingrediënt Tosolin, dat de regulatie van pigmentcellen bevordert. De toevoeging van hyaluronzuur zorgt voor intensieve hydratatie van de bovenste huidlaag.

39,00 €

VAVIN Revitalizing Concentrate, een uniek tonic die je sneller en egaler doet bruinen


Zet je huid aan het werk!
Deze unieke VAVIN tonic verbetert de weerstand en vochtbalans van de huid en helpt de zichtbaarheid van bestaande rimpels te verminderen. Daarnaast geeft het de aanmaak van melanine een boost. Zo verhoogt het de huideigen bescherming tegen uv-straling én word je sneller en egaler bruin. Dit komt door het ingrediënt Tosolin, dat pigmentcellen reguleert. Door de toevoeging van hyaluronzuur zorgt de tonic voor een intensieve hydratatie van de opperhuid.

Deze tonic is, zoals de meeste VAVIN producten, vrij van alcohol en parfum.


Ingrediënt in de spotlight: Agave Tequilana Leaf Extract
Dit natuurlijk ingrediënt is afkomstig uit de nectar van de Agave Tequilana plant. Natuurlijke suikers in dit extract zorgen voor een liftend effect van de huid waardoor de zichtbaarheid van bestaande rimpels wordt verminderd. Bovendien zorgt dit ingrediënt voor een zijdezacht huidgevoel.


Voordelen VAVIN Revitalizing Concentrate

  • Geeft de aanmaak van melanine een boost
  • Voor een huideigen uv-bescherming
  • Verbetert de weerstand en vochtbalans

Gebruik van deze VAVIN Revitalizing Concentrate tonic

Reinig je huid met een Vavin-reiniger naar keuze. Breng de VAVIN tonic vervolgens deppend met je handen aan op het gezicht, de hals en het decolleté.
Let op: dit is geen vervanger van een SPF. Gebruik dan ook altijd een geschikt product met een UVA- en UVB-filter.

Tips van de professional

Mooi weer op komst na een lange winter? Gebruik de Revitalizing Concentrate om huideigen uv-bescherming te activeren. Zo ben je beter beschermd en word je mooier en egaler bruin. 


PURE & ETHICAL CARE

Dit product krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van dit product te benadrukken, dit product is vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!

Vavin Revitalizing Concentrate tonic is: Alcoholvrij, Allergeenvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Glutenvrij, Lactosevrij, Parfumvrij, Vegan, Vrij van microplastics, Vrij van nanodeeltjes