Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Protecting UV Cream SPF 30 - Normal Skin - Vavin - 50ml

-25%!

Deze zonnecrème bevat geen siliconen, micro-plastics, uitdrogende alcoholen, parfum of irriterende emulgatoren en conserveringsstoffen die je huid kunnen belasten. Bovendien is deze crème koraalvriendelijk (reef safe), waardoor je zonder schuldgevoel van de zon kunt genieten.

Bij het kiezen van de juiste zonbescherming is het niet alleen belangrijk om je huid te beschermen, maar ook om rekening te houden met het milieu. Daarom is het verheugend om te weten dat deze zonnebrandcrème niet alleen doeltreffend is, maar ook vrij is van schadelijke ingrediënten. 

Met dit zonnebrandproduct bescherm je niet alleen je huid, maar draag je ook bij aan een schonere en gezondere omgeving. Geniet van de zon en geef jezelf de geruststelling dat je de juiste keuze hebt gemaakt, zowel voor je huid als voor de planeet!

22,12 € 29,50 €

Geniet zonder schuldgevoel van deze huid - en natuurvriendelijke VAVIN zonnecrème!


Koester je huid en de natuur met VAVIN zonnecrème voor normale huid

Wanneer de zon schijnt, is het van cruciaal belang om je huid te beschermen tegen schadelijke uv-stralen. Deze stralen kunnen namelijk aanzienlijke schade veroorzaken. Met de Protecting UV Cream SPF 30 kun je rekenen op een betrouwbare bescherming van je huid, dankzij de combinatie van een minerale uv-filter en een natuurlijke uva-filter. Bovendien wordt het evenwicht van het huidmicrobioom behouden dankzij inuline, een natuurlijke suiker. Hierdoor beschermt deze zonnebrandcrème niet alleen je huid, maar bevordert het ook een gezonde huidconditie.

Wat dit zonnebrandproduct nog fantastischer maakt, is dat het vrij is van schadelijke ingrediënten die zowel je huid als het milieu kunnen belasten. Geen siliconen, micro-plastics, uitdrogende alcoholen, parfum of irriterende emulgatoren en conserveringsstoffen. Bovendien is deze crème vriendelijk voor het koraal en het onderwaterleven (reef safe).


Zinkoxide, een sterke natuurvriendelijke troef in deze VAVIN zonnecrème

Laten we eens kijken naar het hoogtepunt van een van de ingrediënten: zinkoxide. Zinkoxide is een minerale uv-filter die uv-licht reflecteert en je huid beschermt tegen zowel uva- als uvb-stralen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat zinkoxide geen huidirritaties of hormonale verstoringen veroorzaakt. Bovendien zijn er geen schadelijke effecten op het milieu, zoals koraalrif aantasting, bekend van zinkoxide. Dit betekent dat je niet alleen goed voor je huid zorgt, maar ook voor de prachtige natuur om ons heen.


De voordelen van de VAVIN Protecting UV Cream SPF 30 op een rijtje:

- Beschermt je huid tegen schadelijke uv-stralen

- Versterkt de natuurlijke weerstand van je huid tegen de zon en houdt je micobioom in balans

- Bevat minerale en natuurlijke filters, evenals vitamine E voor extra verzorging

- Volledig vrij van schadelijke  ingrediënten, zowel voor huid als voor de natuur


Hoe gebruik je de VAVIN Protecting UV Cream SPF 30 voor normale huid:

Breng de VAVIN zonnecrème aan op een schoon gezicht, na je dagcrème. Voor optimale resultaten kun je deze crème combineren met een serum, zodat je kunt profiteren van een perfecte synergie van actieve ingrediënten. Breng de zonnecrème meerdere keren per dag aan voor een optimale bescherming.

Advies van professionals: Geef je huid een extra boost en voeg een serum of booster toe aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Op die manier geef je je huid net dat beetje extra verzorging en de bescherming die het verdient.


PURE & ETHICAL CARE

Dit product krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van dit product te benadrukken, dit product is vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!

VAVIN Protecting UV Cream SPF 30 is: Alcoholvrij, Allergeenvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Glutenvrij, Lactosevrij, Oceaan vriendelijk, Parfumvrij, Siliconevrij, Vegan, Vrij van microplastics, Vrij van nanodeeltjes