Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Protecting UV Cream SPF 30 - Oily Skin - Vavin - 50ml

Protecting UV Cream SPF 30 verzekert je van effectieve huidbescherming, dankzij de combinatie van een minerale en natuurlijke UVA-filter. Deze VAVIN zonnecrème zorgt naast een veilige barrière tegen de zon ook voor een gezonde huidconditie.

Bijzonder is dat deze SPF vrij is van siliconen, micro-plastics, uitdrogende alcoholen, parfum en irriterende emulgatoren en conserveringsstoffen. Daarnaast is het vriendelijk voor het koraal, wat betekent dat het geen schadelijke effecten heeft op het onderwaterleven (reef safe).

29,50 €

Protecting UV Cream SPF 30 Oily Skin, de VAVIN zonnecrème voor een vette huid


Bescherm en verzorg je huid met de juiste VAVIN zonbescherming 

Wanneer je je huid blootstelt aan de zon, is het van groot belang om deze goed te beschermen. De schadelijke uv-stralen kunnen namelijk aanzienlijke schade aanrichten. Met de VAVIN Protecting UV Cream SPF 30 Oily Skin, kun je vertrouwen op een effectieve bescherming voor een vette huid, dankzij de combinatie van een minerale uv-filter en een natuurlijke uva-filter. 

Bovendien wordt het huidmicrobioom in balans gehouden en biedt deze zonbescherming niet alleen bescherming, maar ook verzorging voor een gezonde huidconditie.


VAVIN zonnecrème, goed voor lichaam én milieu!

Dit zonnebrandproduct heeft nog meer voordelen: het is vrij van siliconen, micro-plastics, uitdrogende alcoholen, parfum en irriterende emulgatoren en conserveringsstoffen. Bovendien is deze VAVIN zonnecrème ook vriendelijk voor het koraal, waardoor het geen schadelijke impact heeft op het onderwaterleven (reef safe).

Een belangrijk ingrediënt in deze VAVIN zonnecrème is zinkoxide, een minerale uv-filter die uv-licht reflecteert en je huid beschermt tegen zowel uva- als uvb-licht. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zinkoxide geen huidirritaties of hormoonverstoringen veroorzaakt. Bovendien veroorzaakt zinkoxide geen schadelijke effecten op het milieu, zoals koraalrif aantasting. Dit maakt het zowel goed voor je huid als voor het milieu.


De voordelen van de VAVIN Protecting UV Cream SPF 30 op een rijtje:

  • Beschermt de huid tegen uv-stralen
  • Versterkt de natuurlijke weerstand van de huid tegen de zon
  • Bevat minerale en natuurlijke filters, evenals vitamine E voor extra verzorging
  • Breng de VAVIN zonnecrème aan op een gereinigd gezicht, na je dagcrème. Voor de beste resultaten kun je deze crème combineren met een serum, zodat je profiteert van een optimale mix van actieve ingrediënten. Breng de crème meerdere keren per dag aan voor een optimale bescherming.

Advies van professionals: Geef je huid een boost en voeg een serum of booster toe aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine.


PURE & ETHICAL CARE

Dit product krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van dit product te benadrukken, dit product is vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!

VAVIN Protecting UV Cream SPF 30 is: Alcoholvrij, Allergeenvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Glutenvrij, Lactosevrij, Oceaan vriendelijk, Parfumvrij, Siliconevrij, Vegan, Vrij van microplastics, Vrij van nanodeeltjes