Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Balancing Cleanser - Oily Skin - Vavin- 170ml

Deze bijzonder zachte reinigingsmelk is speciaal ontwikkeld voor mensen met een olie-achtige huid. Het verwijdert op effectieve wijze vuil en make-up, zonder dat het de natuurlijke beschermingslaag van de huid aantast. 

Dit aspect is buitengewoon belangrijk, omdat agressieve ingrediënten de huid nooit echt de kans geven om in evenwicht te komen.

35,00 €

Balancing Cleanser Oily Skin, Vavin reiniger voor een vette huid 


Verwelkom je huid met open armen!

Deze buitengewoon zachte VAVIN reinigingsmelk is speciaal ontworpen voor mensen met een olie-achtige huid. VAVIN Balancing Cleanser biedt een effectieve verwijdering van vuil en make-up, terwijl het tegelijkertijd de natuurlijke huidbarrière intact laat. Dit aspect is van onschatbare waarde, omdat het reinigen van de huid met agressieve ingrediënten het eigenlijk nooit de kans geeft om in balans te komen.

VAVIN Balancing Cleanser, de eerste sleutel tot huidverbetering

Wist je dat dagelijks reinigen de basis vormt voor het verbeteren van je huid en het verkrijgen van een gezonde, stralende teint? Door 's ochtends en 's avonds met een schone lei te beginnen, worden de producten die je daarna aanbrengt beter opgenomen.


VAVIN Voordelen om van te genieten

  • Zachte reinigingsmelk voor de olie-achtige huid
  • Effectieve verwijdering van vuil en make-up
  • Respecteert de natuurlijke huidbarrière

Gebruik & handige tips Vavin Balancing Cleanser

Maak je huid vochtig met lauwwarm water. 

Masseer vervolgens gedurende een minuut twee pompjes van VAVIN Balancing Cleanser in met ronddraaiende bewegingen. 

Spoel af met lauwwarm water.


Tips van de expert

Gebruik deze VAVIN reinigingsmelk zowel 's ochtends als 's avonds voor optimaal resultaat.


PURE & ETHICAL CARE

Dit product krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van dit product te benadrukken, dit product is vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!

Vavin Balancing Cleanser is: Alcoholvrij, Allergeenvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan, Vrij van microplastics, Vrij van nanodeeltjes