Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Hydrating Booster - All Skin - Vavin - 30ml

-25%!

Wist je dat jouw huid vocht nodig heeft om essentiële vetten en eiwitten aan te maken, die de beschermende huidbarrière vormen? VAVIN Hydrating Booster met Hyaluron pusht jouw huid naar een supergezonde conditie, klaar om jouw huid te volledig te hydrateren!

51,75 € 69,00 €

VAVIN Hydrating Booster, het serum met Hyaluron en geschikt  voor elke huid!


VAVIN Hydrating Booster, een verfrissende boost voor je huid!

Wist je dat vocht essentieel is voor je huid? Het helpt bij de productie van belangrijke vetten en eiwitten die de beschermende huidbarrière vormen. En daar komt deze geweldige VAVIN hydraterende booster om de hoek kijken, klaar om je huid te ondersteunen en te zorgen voor een gezonde huidconditie.

Het geheim? Hyaluronzuur! Dit fantastische ingrediënt staat bekend om zijn ongelooflijke vermogen om vocht vast te houden. Het is als een dorstlesser voor je huid, die ervoor zorgt dat je huid intensief gehydrateerd blijft. Het ondersteunt een belangrijke natuurlijke huidfunctie: het vasthouden van vocht.


VAVIN Hydrating Booster is geschikt voor élke huid, het bevat hyaluronzuur en geeft je huid een intense hydratatieboost. Je zult merken dat je huid gladder aanvoelt en dat fijne lijntjes minder zichtbaar zijn. Een stralende en jeugdige huid is binnen handbereik!


Hoe gebruik je VAVIN Hydrating Booster?

Gebruik deze VAVIN booster door een paar druppels te mengen met je dag- of nachtcrème. Breng het aan op je gereinigde gezicht, hals en decolleté. Voor een langdurig resultaat kun je het ook mengen met je dagcrème. Door vetten op je huid aan te brengen, voorkom je dat vocht verdampt uit de bovenste laag van je huid.


Dus geef je huid die extra vochtboost en zie er stralend uit! Met deze hydraterende booster zorg je voor een gehydrateerde en gezonde huid. Geniet van de gladheid en verminderde zichtbaarheid van rimpels. 

Je verdient het om te stralen!


PURE & ETHICAL CARE

Dit product krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van dit product te benadrukken, dit product is vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!

VAVIN Hydrating Booster is: Alcoholvrij, Allergeenvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Glutenvrij, Lactosevrij, Palmolievrij, Parfumvrij, Vegan, Vrij van microplastics, Vrij van nanodeeltjes