Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Soothing Night Cream - Oily Skin - Vavin - 50ml

Vavin Soothing Night Cream bevat een mix van natuurlijke vetten en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waaronder centella asiatica, een plant uit Madagaskar die huidcelvernieuwing en doorbloeding van de huid stimuleert.

 Ook de elasticiteit van de huid krijgt van deze plant een ware boost, een effect dat wetenschappelijk is bewezen!

55,00 €

Soothing Night Cream - Oily Skin, de VAVIN nachtcrème voor een vette huid


Ontdek het geheim van een stralende huid met Vavin!

Deze Soothing nachtcrème voor een vette huid, is ontworpen om je huid in optimale conditie te brengen. Met een mix van natuurlijke vetten en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten wordt de barrièrefunctie van je huid versterkt, je natuurlijke weerstand geboost en het huidmicrobioom in balans gehouden.

Ingrediënt in de spotlight: Centella asiatica. Dit krachtige bestanddeel uit Madagaskar stimuleert huidcelvernieuwing en verbetert de doorbloeding, waardoor je huid een ware boost krijgt. Het wetenschappelijk bewezen effect? Verbeterde elasticiteit!


VAVIN Soothing Night Cream Voordelen:

  • Versterkt de huidbarrière voor een gezonde uitstraling
  • Houdt de vochtbalans op peil voor een gehydrateerde huid
  • Bevat krachtige ingrediënten die bewezen resultaten bieden voor een verbeterde huidconditie

VAVIN Soothing Night Cream - Gebruik & tips

Breng de VAVIN nachtcrème aan op een schoon en droog gezicht voor het beste resultaat. Combineer het met een VAVIN serum om de werkstoffen optimaal te benutten.

Tips van de professional: Tijdens de wintermaanden kun je de VAVIN Soothing Night Cream ook overdag gebruiken. Meng een beetje met de Restoring Day Cream voor extra bescherming tegen de kou, wind en droge lucht. Verwen je gezicht en hals met deze voedende mix van vetten en hydratanten, essentieel om de bovenste huidlaag te beschermen.

PURE & ETHICAL CARE

Dit product krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van dit product te benadrukken, dit product is vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!

Vavin Soothing Night Cream is: Allergeenvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan, Vrij van microplastics, Vrij van nanodeeltjes