Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Break-Out Solution - Oily Skin - Vavin - 15ml

Zeg maar dag tegen puistjes! Maak kennis met Vavin Break-Out, een poederoplossing op basis van zink, die effectief werkt op de oorzaak van puistjes zonder de huidbarrière aan te tasten. Doordat het zink in dit product gekoppeld is aan huideigen PCA, is het in staat diep in de huid te penetreren.

42,50 €

VAVIN Break-Out Solution, ideaal voor allergische huiden met acné!


Zeg maar dag tegen puistjes! VAVIN Break-Out to the rescue!

We kennen het allemaal: die vervelende puistjes die zo nu en dan opduiken. Gelukkig hebben we een oplossing voor je! Maak kennis met onze poederoplossing op basis van zink, die effectief werkt op de oorzaak van puistjes zonder de huidbarrière aan te tasten.

Maar hoe werkt het precies? Het zink in onze formule remt het enzym 5-reductase in de talgklieren. Klinkt ingewikkeld, maar het betekent dat er minder talg wordt geproduceerd. En minder talg betekent minder kans op puistjes! Het zink in dit anti-acné product is gekoppeld aan huideigen PCA, waardoor het diep in de huid kan doordringen en optimaal zijn werk kan doen.

Zeg dus gedag tegen talg en verwelkom een gezondere huid met deze VAVIN zinkpoederoplossing. Het is de perfecte oplossing voor die momenten waarop je je huid een beetje extra verzorging wilt geven.


Hoe gebruik je VAVIN Break-Out Solution?

Breng de poederoplossing aan op de probleemgebieden van je huid, na het reinigen. Laat het zijn werk doen en geniet van een zichtbaar verbeterde huidconditie.

Say hello to clear skin!