Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Nourishing Body Oil - All Skin - Vavin - 100ml

Dit bijzondere product is samengesteld uit pure abrikozenolie, die voor 100% verkregen is uit abrikozenpitten. Het biedt een intensieve voeding voor de droge huid en helpt vochtverlies tegen te gaan.

VAVIN Nourishing Body Oil is volledig puur, zonder enige toevoegingen, waardoor het uitermate geschikt is voor mensen met een droge, gevoelige huid en voor een huid die uit balans is.

42,50 €

VAVIN Nourishing Body Oil, een uniek product van 100% abrikozenolie!


Deze VAVIN Nourishing Oil is een buitengewoon product en bevat uitsluitend abrikozenolie, gewonnen uit de pitten van abrikozen. De olie voorziet de droge huid van intensieve voeding en helpt vochtverlies tegen te gaan.

Deze olie is een puur product zonder enige toevoegingen, waardoor het bijzonder geschikt is voor mensen met een droge, gevoelige huid en huid die uit balans is.

Het in de schijnwerpers staande ingrediënt: vitamine E De olie is rijk aan vetten en vitamine E, wat het een uitstekende voedingsbron maakt voor je huidcellen. Vitamine E fungeert ook als een krachtige antioxidant en vermindert pigmentvlekken.


Voordelen VAVIN Nourishing Oil:

  • 100% pure abrikozenolie: geschikt voor de gevoelige huid
  • Rijk aan vetten en vitamine E voor voeding van de huidcellen
  • Veelzijdig in gebruik

Gebruik & tips VAVIN Nourishing Oil:

Breng de olie rechtstreeks aan op je gezicht of lichaam, of meng een druppel door je Vavin nachtcrème of bodylotion voor extra voeding. Je kunt het ook mengen met de Vavin reinigers om je reinigingsroutine een extra boost te geven.

Deze VAVIN Nourishing Body Oil kan ook worden gebruikt als aftersun. Het hoge gehalte vitamine E in deze abrikozenolie beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van de zon. Vitamine E functioneert namelijk als een antioxidant in de huid, waardoor het schade door vrije radicalen (veroorzaakt door uv-licht) tegengaat en verdere oxidatieve stress in de huid voorkomt. Hierdoor worden rimpels, hyperpigmentatie, uitdroging en irritaties voorkomen.


PURE & ETHICAL CARE

Dit product krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van dit product te benadrukken, dit product is vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!

Vavin Nourishing Body Oil is: Alcoholvrij, Allergeenvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Glutenvrij, Lactosevrij, Palmolievrij, Parfumvrij, Vegan, Vrij van microplastics, Vrij van nanodeeltjes