Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Soothing Night Cream - Normal Skin - Vavin - 50ml

Vavin Soothing nachtcrème bevat een mix van natuurlijke vetten en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

Een opvallend ingrediënt is centella asiatica, afkomstig van een plant uit Madagaskar. Dit krachtige bestanddeel heeft bewezen de huidcelvernieuwing te stimuleren en de bloedcirculatie te verbeteren, wat resulteert in een verhoogde elasticiteit van de huid.

Deze variant van de Soothing Night Cream bevat een aandeel van 22% natuurlijke vetten, waardoor het bijzonder geschikt is voor de normale huid.

55,00 €

Soothing Night Cream Normal Skin, de nachtcrème van Vavin voor een normale huid


Ontdek de geheimen van een stralende huid met Vavin-producten. Speciaal ontwikkeld om je huid in topconditie te brengen, versterken ze de huidbarrière, verhogen ze de natuurlijke weerstand en behouden ze een gezond huidmicrobioom. 

Deze VAVIN Soothing Night Cream nachtcrème, doordrenkt met een harmonieuze mix van natuurlijke vetten en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, is de ideale bondgenoot voor een normale huid!

Laat je betoveren door het ster-ingrediënt: centella asiatica uit Madagaskar. Deze buitengewone stof transformeert je huid door het stimuleren van huidcelvernieuwing en het bevorderen van de bloedcirculatie. Wetenschappelijk bewezen zorgt centella asiatica voor een frisse en veerkrachtige huid.

Deze variant van de Soothing Night Cream bevat een indrukwekkende 22% natuurlijke vetten en is perfect voor de normale huid. 

Profiteer van de voordelen, zoals het versterken van de huidbarrière, behoud van een optimale vochtbalans en de bewezen krachtige ingrediënten die je huid verbeteren.


VAVIN Soothing Night Cream - Hoe te gebruiken? 

Maak je gezicht schoon en breng de nachtcrème aan op een droge huid. Voor maximale resultaten combineer je het met een serum en laat je de magie gebeuren.

Professionele tip: In de wintermaanden kun je de Soothing Night Cream ook overdag gebruiken. Meng een pompje Soothing Night Cream met een pompje Restoring Day Cream en breng royaal aan op je gezicht en hals. Bescherm je huid tegen kou, wind en droge lucht door extra vetten en hydratanten toe te voegen.

Laat je huid stralen en ervaar de verandering met Vavin!


PURE & ETHICAL CARE

Dit product krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van dit product te benadrukken, dit product is vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!

Vavin Soothing Night Cream is: Allergeenvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan, Vrij van microplastics, Vrij van nanodeeltjes