Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Soothing Night Cream - Dry Skin - Vavin - 50ml

Ontdek de kracht van onze nachtcrème, doordrenkt met een unieke combinatie van kostbare ingrediënten, waaronder natuurlijke vetten, die precies biedt wat je huid nodig heeft.

Laat je betoveren door het buitengewone ingrediënt centella asiatica, afkomstig uit het exotische Madagaskar. Dit krachtige bestanddeel bevordert de vernieuwing van huidcellen en stimuleert de bloedcirculatie, waardoor je huid een ongekende vitaliteit krijgt. Het wetenschappelijk bewezen effect op de elasticiteit van de huid zal je versteld doen staan.

Deze speciale variant van de Soothing Night Cream bevat maar liefst 28% aan natuurlijke vetten, waardoor het de ideale keuze is voor de droge huid. Je huid wordt intensief gevoed en gehydrateerd, waardoor je een stralende en gezonde teint kunt ervaren.

55,00 €

Soothing Night Cream - Dry Skin, De VAVIN nachtcrème voor droge huid


Ervaar de kracht van deze Dry Skin Soothing Night Cream, doordrenkt met een unieke mix van natuurlijke vetten en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, die precies datgene biedt waar je huid naar verlangt.

Ontdek het geheim van centella asiatica, een bijzonder bestanddeel afkomstig uit het betoverende Madagaskar. Dit effectieve ingrediënt stimuleert de vernieuwing van huidcellen en verbetert de bloedcirculatie, waardoor je huid een ware boost krijgt. Het wetenschappelijk bewezen effect op de elasticiteit van de huid zal je versteld doen staan.

Deze variant van de Soothing Night Cream is speciaal samengesteld voor de droge huid en bevat een indrukwekkende 28% natuurlijke vetten. Hierdoor wordt je huid intensief gevoed en gehydrateerd.


Geniet van de weldaad van deze VAVIN nachtcrème door deze aan te brengen op een gereinigd gezicht. Voor optimale resultaten raden we aan om de Soothing Night Cream te combineren met een VAVIN serum, zodat de werkstoffen elkaar versterken en je huid optimaal verzorgd wordt.

Professionele tip: Ook tijdens de wintermaanden kun je de Soothing Night Cream overdag gebruiken. Meng simpelweg een pompje Soothing Night Cream met een pompje Restoring Day Cream en breng dit royaal aan op je gezicht en hals. Zo bescherm je je huid tegen de kou, wind en droge lucht door extra vetten en hydratanten toe te voegen.

Ervaar de ultieme verzorging en laat je huid stralen met deze variant van de Soothing Night Cream. Voed, hydrateer en transformeer je huid met Vavin.


PURE & ETHICAL CARE

Dit product krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van dit product te benadrukken, dit product is vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!

Vavin Soothing Night Cream is: Allergeenvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan, Vrij van microplastics, Vrij van nanodeeltjes