Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Nieuwe producten bij Mesoestetic!

28-11-2020

Mesoestetic heeft haar gamma uitgebreid met enkele splinternieuwe, veelbelovende cleanser producten én ook enkele producten in een nieuw jasje gestoken en verbeterd met vernieuwde, nog efficiëntere formules!

Met dit nieuwe gamma breekt er bij Mesoestetic een nieuw tijdperk aan: in elk van deze nieuwe en verbeterde producten ligt de focus op innovatieve ingrediënten zoals Lactobacillus ferment, een post-biotisch ingrediënt voor een optimaal behoud van de pH waarde van de huid, alsook Urban D-tox voor specifieke anti-vervuiling (anti pollution) en anti-oxidatieve werking op de huid. 

Deze meerwaarden worden gecombineerd met specifieke vernieuwde texturen, die elk dagelijks hygiëne proces tot een ultieme beleving maakt!

Een volledig gamma aan reinigende producten met ieder haar unieke werking en resultaten, bestaande uit maar liefst 9 producten:


1 splinternieuwe cleanser en 2 verbeterde formules!

Mesoestetic Hydracream Fusion, voor een droge of gevoelige huid. Een reinigende, balancerende gezichtscreme-olie voor het verwijderen van make-up en onzuiverheden. Geeft de huid voeding en hydratatie waardoor de huid heerlijk glad en gehydrateerd aanvoelt. Laat geen vette laag achter op de huid. 

Mesoestetic Brightening Foam, voor een normale, gecombineerde huid alsook pigmentproblematiek. Een romige reinigingsschuim met AHA's. Verwijderen van onzuiverheden en make-up, werkt verhelderend.

Mesoestetic Purifying Mousse, voor een vette of acné gevoelige huid. Een balancerend, reinigingsschuim voor het verwijderen van onzuiverheden en make-up. Verbetert de poriestructuur, voorkomt imperfecties en zorgt voor een intensieve huidreiniging. 


Micellar Biphasic en Hydratonic Mist maken de reiniging compleet!

Elke reiniger kan makkelijk gecombineerd worden met een volledig nieuw ontworpen Micellar Biphasic en een verbeterde Hydratonic Mist. Deze producten maken de reiniging compleet!

Mesoestetic Micellar Biphasic is een Bi-fase make-up remover speciaal ontwikkeld met hoge tolerantie voor de ogen en lippen. Verwijdert voorzichtig vuil en make-up, zelfs als het waterproof is, zonder een olieachtig residu achter te laten.

Mesoestetic Hydratonic Mist is een balancerende, anti-pollutie, hydraterende tonic in een vernevelende sprayvorm. Het maakt elke reiniging compleet en versterkt het evenwicht van de microbiota van de huid.


Een splinternieuwe micropeel!

Mesoestetic heeft ook de formules van haar gelaatsmaskers verbeterd, waarbij de compleet nieuwe Ultimate Micropeel zorgt voor een perfecte aanvulling op het gebruik van deze maskers!

Mesoestetic Ultimate Micropeel zorgt voor een micro-exfoliërende behandeling die een zachte vernieuwende werking op het huidoppervlak uitoefent om dode huidcellen te verwijderen, de textuur te verfijnen, onzuiverheden te verwijderen en onmiddellijk de uitstraling van het gelaat te verbeteren. 

Deze Micropeel zorgt ervoor dat de maskers nog efficiënter op de huid kunnen inwerken!


3 verbeterde, nieuw geformuleerde gelaatsmaskers!

Mesoestetic Anti Stress Mask is een intensief herstellend en kalmerend masker dat ook de roodheden en gevoeligheden vermindert.

Mesoestetic Hydravital Mask is een intensief hydraterend masker voor droge en vochtarme huid.

Mesoestetic Pure Renewing Mask is een intensief zuiverend masker. Exfoliërend, reinigt de poriën om onzuiverheden te voorkomen en te verminderen. 


GRATIS Mesoestetic Cleansing Brush!

Mesoestetic Cleansing brush
Mesoestetic Cleansing brush

Profiteer nu van de nieuwe productlaunch van Mesoestetic en geniet van een gratis Mesoestetic Cleansing Brush! Deze helpt u een stralende look te bevorderen, met zachte haartjes en trilfunctie die helpt om vuil en onzuiverheden te verwijderen!

Bij elke aankoop van één van bovenstaande Mesoestetic producten waarbij het totale aankoopbedrag meer dan 100 € bedraagt, ontvangt u deze cleansing brush gratis!

Deze actie is geldig zolang de voorraad Cleansing Brushes strekt!