Hydravital Mask - Mesoestetic - 100 ml

NIEUW! rich cream

Mesoestetic HydraVital Mask herstelt zeer snel het vochtgehalte van een droge, gedehydrateerde of gedevitaliseerde huid.

Een complexe formule revitaliseert uw huid door je huidbarrière diep te hydrateren, te voeden en te versterken, met als resultaat een gladdere, meer elastische en beschermde huid, waardoor je vroegtijdige veroudering helpt voorkomen.

De zachte, romige textuur geeft je huid comfort, zachtheid en een onmiddellijke merkbare uitstraling en glow!

Goedkoper in combinatie met Ultimate Micropeel!

Kies een variant:

Vanaf 61,00 €
Please select variants first

Mesoestetic Hydravital Mask, een intensief hydraterend masker voor droge, vochtarme huid..


Mesoestetic herformuleert zijn lijn voor intensieve gezichtsverzorging en lanceert het Mesoestetic Hydravital Mask opnieuw. Een gezichtsmasker met intensieve hydraterende eigenschappen die voedend en verzachtend werkt op een droge, vochtarme huid.


Hoe gebruiken we Mesoestetic Hydravital Mask ...

Het Mesoestetic Hydravital Mask is een masker voor wekelijks gebruik (1 tot 2x per week). Breng een royale laag aan op gezicht, hals en decolleté en laat 10 tot 15 minuten inwerken. Verwijder vervolgens het overtollige product met een wattenschijfje gedrenkt in Hydratonic Mist- lotion.

Gebruik voor het aanbrengen de Ultimate Micropeel- lotion om de resultaten van dit masker te verbeteren . Deze lotion moet met behulp van een wattenschijfje 1 tot 2 keer per week, bij voorkeur 's avonds, op het gezicht worden aangebracht na volledige reiniging van de huid. Breng extra aan op de dikste delen van het gezicht. Enkele minuten laten inwerken en daarna met koud water verwijderen. Breng vervolgens het Hydravital masker aan.


Aanvullende acties ...

Mesoestetic heeft een nieuwe generatie oplossingen ontwikkeld om de nieuwste innovatie voor gezichtshygiëne aan te bieden waarmee u verder kunt gaan dan de reinigingsactie zelf. Daarom biedt Anti-Stress Mask twee aanvullende acties:

  • Bio-balancerende actie

Een postbiotisch actief ingrediënt, Lactobacillus Ferment, verkregen uit de fermentatie van een bacterie, verbetert de balans van de microbiota om de huidbarrièrefunctie onder optimale omstandigheden te versterken en te behouden. Elke formule heeft een licht zure pH die het evenwicht bewaart en de huid beschermt tegen ongewenste pathogene micro-organismen.

  • Actie tegen vervuiling

Een biotechnologisch actief ingrediënt, Urban D-tox, heeft een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: het gezamenlijk verwijderen van de vervuilende deeltjes en het verminderen van oxidatieve stress waarvan bekend is dat het huidveroudering versnelt.