Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Anti-Stress Mask - Mesoestetic -

gel-cream

Dit intensief Mesoestetic Anti Stress masker kalmeert een zeer gevoelige huid of huid met roodheid

Deze intensieve behandeling behandelt de reactieve symptomen die kenmerkend zijn voor een gevoelige of beschadigde huid: roodheid, irritatie en een beklemmend gevoel.

Anti Stress Mask bevat een complexe formule die zorgt voor een kalmerende, emulgerende en herstellende werking, waardoor uw huid weer heel comfortabel en zacht aanvoelt en uw balans van microbiota herstelt, essentieel om de huidbarrièrefunctie te versterken.

De niet-vette gel-crèmetextuur zorgt voor frisheid, zachtheid en een gevoel van onmiddellijke verlichting.

Goedkoper in combinatie met :

Ultimate Micropeel

Kies een variant:

Vanaf 49,00 €

Mesoestetic Anti-Stress Mask, een intensief rustgevend masker voor een gevoelige huid met roodheid


Mesoestetic herformuleert zijn lijn voor intensieve gezichtsverzorging en lanceert het Mesoestetic Anti-Stress Mask opnieuw. Een gezichtsmasker met kalmerende, ontstekingsremmende en anti-roodheidseigenschappen, geschikt voor de behoeften van de gevoelige huid.

Dit prachtige Mesoestetic Anti Stress masker bevat Rhodosorus Marinus-extract en saffraanbloem, die inwerken op de manifestaties van het ontstekingsproces, gevoeligheid van de huid en roodheid . Het heeft ook een kalmerend plantaardig complex van aloë vera, kamille en calendula, met een erkende regenererende, kalmerende en verzachtende werking.

Het is daarom een verzachtend en herstellend gezichtsmasker dat de beschadigde huid helpt herstellen, irritaties, roodheid en zwelling van de huid verzacht. Het is in het bijzonder geïndiceerd om de gevoelige of overgevoelige huid te kalmeren na behandelingen zoals Mesoéclat, Cosmelan, Mesopeel of Dermamelan.

Het is ook ideaal voor huiden die last hebben van agressie wanneer ze worden blootgesteld aan de zon, wind, geklimatiseerde lucht of plotselinge temperatuurveranderingen, die de huid oncomfortabel, strak en gevoelig maken. De wekelijkse behandeling met het Anti-Stress Gezichtsmasker maakt de huid glad, resistent en vernieuwd.


Hoe gebruiken we mesoestetic Anti Stress Mask ...

Het Mesoestetic Anti-Stress Mask is een masker voor wekelijks gebruik (1 tot 2x per week). Breng een royale laag aan op gezicht, hals en decolleté en laat 10 tot 15 minuten inwerken. Verwijder vervolgens het overtollige product met een wattenschijfje gedrenkt in Hydratonic Mist- lotion.

Gebruik voor het aanbrengen de Ultimate Micropeel- lotion om de resultaten van dit masker te verbeteren . Deze lotion moet met behulp van een wattenschijfje 1 tot 2 keer per week, bij voorkeur 's avonds, op het gezicht worden aangebracht na volledige reiniging van de huid. Breng extra aan op de dikste delen van het gezicht. Enkele minuten laten inwerken en daarna met koud water verwijderen. Breng vervolgens het antistressmasker aan.


Aanvullende acties ...

Mesoestetic heeft een nieuwe generatie oplossingen ontwikkeld om de nieuwste innovatie voor gezichtshygiëne aan te bieden waarmee u verder kunt gaan dan de reinigingsactie zelf. Daarom biedt Anti-Stress Mask twee aanvullende acties:

  • Bio-balancerende actie

Een postbiotisch actief ingrediënt, Lactobacillus Ferment, verkregen uit de fermentatie van een bacterie, verbetert de balans van de microbiota om de huidbarrièrefunctie onder optimale omstandigheden te versterken en te behouden. Elke formule heeft een licht zure pH die het evenwicht bewaart en de huid beschermt tegen ongewenste pathogene micro-organismen.

  • Actie tegen vervuiling

Een biotechnologisch actief ingrediënt, Urban D-tox, heeft een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: het gezamenlijk verwijderen van de vervuilende deeltjes en het verminderen van oxidatieve stress waarvan bekend is dat het huidveroudering versnelt.