Anti-Stress Mask - Mesoestetic -

NIEUW! gel-cream

Intensief masker dat de huid kalmeert en verlicht met roodheid en gevoeligheid.

Intensieve behandeling die de reactieve symptomen die kenmerkend zijn voor een gevoelige of beschadigde huid tegengaat: roodheid, irritatie en een beklemmend gevoel.

De complexe formule heeft een kalmerende, emulgerende en herstellende werking, waardoor de huid weer comfortabel en zacht wordt.

Verbetert de balans van de microbiota, essentieel om de huidbarrièrefunctie te versterken.

De niet-vette gel-crèmetextuur zorgt voor frisheid, zachtheid en een gevoel van onmiddellijke verlichting.

Goedkoper in combinatie met :

Ultimate Micropeel

Kies een variant:

Vanaf 66.50 €
Please select variants first

Mesoestetic Anti-Stress Mask intensief rustgevend masker voor een huid met roodheid en gevoeligheid ...

Mesoestetic herformuleert zijn lijn voor intensieve gezichtsverzorging en lanceert het Mesoestetic Anti-Stress Mask opnieuw. Een gezichtsmasker met kalmerende, ontstekingsremmende en anti-roodheidseigenschappen, geschikt voor de behoeften van de gevoelige huid.

Dit prachtige masker bevat Rhodosorus Marinus-extract en saffraanbloem, die inwerken op de manifestaties van het ontstekingsproces, gevoeligheid van de huid en roodheid . Het heeft ook een kalmerend plantaardig complex van aloë vera, kamille en calendula, met een erkende regenererende, kalmerende en verzachtende werking.

Het is daarom een verzachtend en herstellend gezichtsmasker dat de beschadigde huid helpt herstellen, irritaties, roodheid en zwelling van de huid verzacht. Het is in het bijzonder geïndiceerd om de gevoelige of overgevoelige huid te kalmeren na behandelingen zoals Mesoéclat, Cosmelan, Mesopeel of Dermamelan.

Het is ook ideaal voor huiden die last hebben van agressie wanneer ze worden blootgesteld aan de zon, wind, geklimatiseerde lucht of plotselinge temperatuurveranderingen, die de huid oncomfortabel, strak en gevoelig maken. De wekelijkse behandeling met het Anti-Stress Gezichtsmasker maakt de huid glad, resistent en vernieuwd.

Aanvullende acties ...

Mesoestetic heeft een nieuwe generatie oplossingen ontwikkeld om de nieuwste innovatie voor gezichtshygiëne aan te bieden waarmee u verder kunt gaan dan de reinigingsactie zelf. Daarom biedt Anti-Stress Mask twee aanvullende acties:

  • Bio-balancerende actie

Een postbiotisch actief ingrediënt, Lactobacillus Ferment, verkregen uit de fermentatie van een bacterie, verbetert de balans van de microbiota om de huidbarrièrefunctie onder optimale omstandigheden te versterken en te behouden. Elke formule heeft een licht zure pH die het evenwicht bewaart en de huid beschermt tegen ongewenste pathogene micro-organismen.

  • Actie tegen vervuiling

Een biotechnologisch actief ingrediënt, Urban D-tox, heeft een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: het gezamenlijk verwijderen van de vervuilende deeltjes en het verminderen van oxidatieve stress waarvan bekend is dat het huidveroudering versnelt.

Veiligheid en hoge tolerantie ...

Naast deze twee complementaire acties garandeert Anti-Stress Mask ook veiligheid en een hoge tolerantie voor de huid. Dit komt omdat Mesoestetic producten worden onderworpen aan rigoureuze tests die worden uitgevoerd door onafhankelijke experts. Deze specialisten testen de formules dermatologisch door middel van patch-tests (tolerantietests onder toezicht van een dermatoloog) die de huidcompatibiliteit van elk product garanderen.

Naast deze dermatologische tests ondergaan de formules ook een hypoallergene test. Dat versterkt de gevoeligheidstest door de patch-test 9 keer te herhalen in een curve van 3 weken, ook onder toezicht van een dermatoloog. Deze garandeert maximale tolerantie. Deze test is vooral gericht op de gevoelige en overgevoelige huid.

Bovendien wordt comedogeniteit getest. Een test die wordt uitgevoerd op een vette en acnegevoelige huid. Het is een test van veelvuldig gebruik bij dit type huid, waarbij een dermatoloog beoordeelt of occlusies ontstaan ​​en of er verwondingen optreden na 28 dagen gebruik in de studiegebieden.

Ten slotte worden de formules oftalmologisch getest door middel van een test die vaak wordt gebruikt in het perioculaire gebied of op het oogslijmvlies, waarbij de patiënt zijn gewaarwordingen meldt en een oogarts mogelijke irritaties of ongewenste reacties evalueert. Het overwinnen ervan impliceert een uitstekende verdraagbaarheid in het oogslijmvlies en de oogcontour.

Hoe gebruiken we mesoestetic Anti Stress Mask ...

Het Mesoestetic Anti-Stress Mask is een masker voor wekelijks gebruik (1 tot 2x per week). Breng een royale laag aan op gezicht, hals en decolleté en laat 10 tot 15 minuten inwerken. Verwijder vervolgens het overtollige product met een wattenschijfje gedrenkt in Hydratonic Mist- lotion.

Gebruik voor het aanbrengen de Ultimate Micropeel- lotion om de resultaten van dit masker te verbeteren . Deze lotion moet met behulp van een wattenschijfje 1 tot 2 keer per week, bij voorkeur 's avonds, op het gezicht worden aangebracht na volledige reiniging van de huid. Breng extra aan op de dikste delen van het gezicht. Enkele minuten laten inwerken en daarna met koud water verwijderen. Breng vervolgens het antistressmasker aan.