Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Ultimate Micropeel - Mesoestetic - 150 ml

goedkoper per 2!

Mesoestetic Ultimate Micropeel is een ultieme, micro-exfoliërende behandeling die een zachte vernieuwende werking op het huidoppervlak uitoefent om dode huidcellen te verwijderen, de textuur te verfijnen, onzuiverheden te verwijderen en onmiddellijk de uitstraling van het gelaat te verbeteren. 

Goedkoper in combinatie met :

Hydravital Mask of Antistress Mask

Kies een variant:

Vanaf 49,00 €

Mesoestetic Ultimate Micropeel Exfoliërende Lotion met AHA ...


Mesoestetic herformuleert zijn volledige cleanser gamma en lanceert de Mesoestetic Ultimate Micropeel. Een micro-exfoliërende behandeling met een milde huidvernieuwende werking. Het heeft tot doel dode cellen te verwijderen, de textuur te verfijnen, onvolkomenheden glad te strijken en de helderheid en gladheid van de huid te verbeteren.

Daarvoor rekent het op de combinatie tussen AHA (alfa-hydroxyzuren) en een enzymatische exfoliant . De combinatie van beide biedt een wekelijkse exfoliërende werking, waarbij het huidoppervlak wordt vernieuwd om een ​​gladdere en stralende huid te onthullen. Het is bijzonder geschikt voor huiden die donkere vlekken of antiverouderingsbehandelingen ondergaan.

Met een tweefasige textuur biedt Mesoestetic Ultimate Micropeel Biphasic een hoge efficiëntie bij het vernieuwen van het huidoppervlak terwijl het zorgt voor een perfecte huidtolerantie.


Hoe gebruiken we Mesoestetic Ultimate Micropeel Biphasic Solution ...

Mesoestetic Ultimate Micropeel moet gebruikt worden zoals een masker , want het zorgt voor een wekelijkse behandeling! Deze lotion moet met behulp van een wattenschijfje 1 tot 2 keer per week, bij voorkeur 's avonds, op het gezicht worden aangebracht na volledige reiniging van de huid. Breng extra aan op de dikste delen van het gezicht. Enkele minuten laten inwerken en daarna met koud water verwijderen. Breng eventueel één van de onderstaande Mesoestetic maskers aan om extra te profiteren van een intensieve behandeling:


Aanvullende acties ...

Mesoestetic heeft een nieuwe generatie oplossingen ontwikkeld om de nieuwste innovatie voor gezichtshygiëne aan te bieden waarmee u verder kunt gaan dan de reinigingsactie zelf. Daarom biedt Ultimate Micropeel twee complementaire acties aan:

  • Bio-balancerende actie

Een postbiotisch actief ingrediënt, Lactobacillus Ferment, verkregen uit de fermentatie van een bacterie, verbetert de balans van de microbiota om de huidbarrièrefunctie onder optimale omstandigheden te versterken en te behouden. Elke formule heeft een licht zure pH die het evenwicht bewaart en de huid beschermt tegen ongewenste pathogene micro-organismen.

  • Actie tegen vervuiling

Een biotechnologisch actief ingrediënt, Urban D-tox, heeft een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: het gezamenlijk verwijderen van de vervuilende deeltjes en het verminderen van oxidatieve stress waarvan bekend is dat het huidveroudering versnelt.Mesoestetic Ultimate W + Whitening Toning Lotion VS Mesoestetic Ultimate Micropeel bifasische oplossing ...

Mesoestetic Ultimate Micropeel Biphasic Solution is de geëvolueerde versie van Mesoestetic Ultimate W + Whitening Toning Lotion. Deze werd stopgezet en vervangen door een opnieuw ontworpen formule en verpakking voor meer efficiëntie en een betere consumenten ervaring. 

Als je een superfan was van Ultimate W + Whitening Toning Lotion, denken we dat je Ultimate Micropeel Biphasic Solution geweldig zult vinden!