Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Philip Martin's tovert de zomer op uw huid! Ontdek MAUI, KAUAI, FIJI en SAPHRON

03-07-2022

De zon is een bron van leven. Om van de weldadige energie te genieten, moet onze huid goed worden beschermd, geconserveerd zonder compromissen en verrijkt met kostbare formules. 

In dat stadium wordt het bruinen door de zon een genot voor uw lichaam en een periode om te besteden aan uw eigen persoonlijke verzorging en welzijn, samen met de schoonheid van een perfect gebruinde kleur en een veilige blootstelling aan de zon met volledig respect voor de gezondheid, elasticiteit en hydratatie van de huid. 

Daarom, welkom zon! 


SAPHRON Douchegel


Geniet na het zonnen van deze Saphron, Philip Martin's luxueuze douchegel met saffraan!

Saffraan wordt gewonnen uit de Krokusbloem (Crocus Sativus) die groeit rond de Middellandse Zee. Sinds de oudheid wordt saffraanpoeder met de hand geoogst uit de bloeiwijzen van deze plant. Een intensieve manier waardoor Saffraan zeer kostbaar is.  

Saffraan is een fantastisch en volledig natuurlijk huidverzorgingsingrediënt omdat het helpt om de huid te exfoliëren en onvolkomenheden en tekenen van veroudering te neutraliseren. Met Saffraan help je uw huid fluweelzacht te maken en elimineer je effectief huidonvolkomenheden en beperk je verlies van tonus en elasticiteit.


Philip Martin's Saphron, heerlijk ruikende douchegel!

Op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen, met heerlijke geurnoten. Vorstelijke saffraan, gecombineerd met frisse tonen van grapefruit. Luxe onder de douche, met een origineel en verrassend karakter die dynamiek aan uw huid geeft en sensualiteit aanwakkert.

Uw lichaam krijgt haar natuurlijke vitaliteit en energie terug, uw huid ziet er jonger uit, is strakker en gehydrateerd en voelt zacht en fluwelig aan.


Philip Martin's Saphron Shower Gel

  • Douchegel met een formule op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen
  • Verfijnde geuren op basis van Grapefruit en Saffraan
  • Verkwikkend en verfrissend, zalig na het zonnen!
  • Respect voor het milieu
  • De huid wordt strakker, gehydrateerd en fluweelzacht!

MAUI Aftersun Gel


Philip Martin's MAUI Rinfrescante e Lentivo Aftersun Gel

Philip Martin's MAUI Gel is een verfrissende, kalmerende aftersun gel met aloë en munt, werkt instant hydraterend en verfrissend.

Ideaal voor een huid die aan zon, wind, scheren of epileren werd blootgesteld. Deze prachtig geurende gel geeft onmiddellijk comfort en een langdurig gevoel van plezier en frisheid!

Rijk aan natuurlijke organische elementen, helpt Maui uw hydratatie en de weerstand van uw huid te verbeteren. Geschikt voor alle huidtypes.

KAUAI Beschermende haargel


Philip Martin's Kauai haar gel 

Dit is de ideale gel om uw mooie haar te beschermen tegen de onverbiddelijke zon, chloor en zout.

KAUAI heeft tot doel een echte barrière te vormen en zo de structurele integriteit van het haar te behouden.

Kauai Gel behoudt de keratinestructuur van het haar, waardoor het mooi en glanzend blijft, zelfs aan het zwembad, op het strand, of in de zee!

FIJI verfrissende Sun Spray


FIJI Acqua Rinfrescante, Philip Martin's verfrissende zonnespray

FIJI is ideaal voor lichaam, gelaat én haar. Fiji biedt onmiddellijke frisheid en helpt tijdens het zonnen uw bruine kleur te versterken. Het verfrist, hydrateert en laat de huid zacht aanvoelen met een zalig delicate zomergeur.

Deze FIJI Tanning Spray van Philip Martin's is een verfrissende mist-spray op waterbasis, dat verlichting en welzijn geeft, ideaal voor uw gezicht, lichaam en haar tijdens het zonnen!

Dankzij een complex van actieve ingrediënten geeft Fiji een onmiddellijke frisheid en helpt het de bruine kleur nog te intensiveren, waardoor de huid van het lichaam verfrist, gehydrateerd en zacht wordt met een zalig delicate zomergeur.

Fiji Acqua Rinfrescante bevat geen zonbeschermingsfactor en beschermt de huid van het lichaam niet tegen zonnebrand, het kan afzonderlijk als verfrissend product gebruikt worden en in combinatie met een beschermend zonneproduct.