Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

MAUI Gel Rinfrescante Aftersun - Philip Martin's - 310ml

Philip Martin's MAUI Gel is een verfrissende, kalmerende aftersun gel met aloë en munt, hydraterend en verfrissend. Aanbevolen voor de huid die aan zon, wind, scheren, epileren werd blootgesteld. Deze prachtig geurende gel geeft onmiddellijk comfort en een langdurig gevoel van plezier. Rijk aan natuurlijke organische elementen, helpt Maui uw hydratatie en de weerstand van uw huid te verbeteren.

Geschikt voor alle huidtypes.

64,00 €

Ontdek MAUI Gel Rinfrescante! De lekker fris geurende en kalmerende aftersun van Philip Martin's!


MAUI Gel Rinfrescante is een zeer lekker geurende kalmerende gel van Philip Martin's, met aloë en munt, die zorgen voor een hydraterend en verfrissend gevoel dat lang blijft. 

MAUI Gel Rinfrescante geeft u als aftersun een onmiddellijk comfortabel gevoel na een dagje zonnen, maar ook wanneer uw huid werd blootgesteld aan een gure wind op zee, of wanneer u uw benen epileerde. 

Ontdek MAUI en geniet na uw dagje aan strand nog na met een langdurig gevoel van welbehagen!


Gebruik van Philip Martin's MAUI Gel Rinfrescante verfrissende Aftersun

Aanbrengen op de gewenste plekken en inmasseren tot het volledig is opgenomen 


Belangrijkste werkstoffen in deze MAUI Gel Rinfrescante Aftersun

pepermunt olie

De etherische olie wordt verkregen uit muntbladeren waarvan het hoofdbestanddeel menthol is. Voor puur cosmetische doeleinden wordt de intense verfrissende tonic, evenals het licht samentrekkende vermogen benut. Het wordt ook gebruikt vanwege zijn doeltreffendheid als verzachtend en zuiverend middel.

BIOLOGISCH GROENE THEE

Groene thee wordt gewonnen uit de bladeren van de plant en is bijzonder rijk aan polyfenolen, cafeïne, vitamines (B1, B2, C) en mineralen (kalium en magnesium). Bekend in China, waar de bijzondere eigenschappen al eeuwenlang worden bewierookt: anti-vrije radicalen en stimulerende/verstevigende werking.

BIOLOGISCH BARBADENSIS SAP

Rijk aan polysachariden, aminozuren, organische zuren en fytosterolen, is Aloë-sap ideaal voor het ontgiften en herstellen van de vette huid. Het heeft een antibacteriële en antimicrobiële werking en helpt het evenwicht van de microflora van uw huid te herstellen. Aloësap heeft een krachtige herstellende en helende werking.