Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Deze anti-aging moisturizer van Image Skincare is zó goed..

19-12-2020

.. dat klanten er jarenlang trouw aan blijven! 

We hebben het over het paradepaardje van Image Skincare uit hun bestverkopende Vital C lijn, the 'one and only' : Hydrating Intense Moisturizer!

Een droge, schilferende huid is helemaal niet leuk, en graag willen we daar liefst zo snel mogelijk komaf mee maken! Kamp jij, zoals velen, met een veel te droge huid en krijg je heimelijk ook voldoening in het afpellen van deze dode huidvlokken, zoals droge lijm.. ? Wel, dan is er goed nieuws! 

Er bestaan héél wat recensies die deze super moisturizer de hemel in prijzen. Alsof het lijkt dat er geen betere behandeling zou bestaan tegen een gebrek aan vochtigheid in de winter en het vermijden en herstellen van een droge schilferige huid. Vele klanten hebben deze hydraterende crème ontdekt bij een spabehandeling, en hebben sindsdien al jarenlang vastgehouden aan deze zalig ruikende vochtinbrenger! Ze merken dat deze moisturizer hun huid jong en sterk gehydrateerd doet aanvoelen, en aangevuld met een serum doet het hun huid gloeien van gelukzaligheid.

Als je nog nooit een geweldig vitamine C product hebt geprobeerd, dan zal deze Vital C Hydrating Intense Moisturizer van Image Skincare uw huid doen ophelderen, alsof je de helderheid van uw telefoon hebt verhoogd!

Deze vocht inbrengende crème van Image Skincare Vital C ruikt heerlijk naar sinaasappels, en hoewel het geen vereiste is voor vitamine C-huidverzorging om heerlijk te ruiken, is het wel een extra bonus om van de geur te genieten terwijl de ingrediënten je huid verhelderen en verzachten.

Deze vochtinbrengende crème is geweldig. Het heeft mijn zonnevlekken en acnelittekens genezen! Het absorbeert geweldig en ziet er geweldig uit onder mijn make-up. Het hielp ook bij hardnekkige rimpels onder mijn ogen. Ik raad het zeker aan voor iemand die op zoek is naar een geweldige vochtinbrengende crème voor de gevoelige huid!

Mijn heilige graal moisturizer voor koud weer. Je hebt maar een klein beetje nodig, dit product gaat supelang mee! Ik hou van de lichte citrusgeur. Deze moisturizer is dik en romig zonder mijn huid vettig te maken. Je voelt dit product in de huid zinken en de hydratatie duurt echt de hele dag. Ik hou van dit product en kan niet zonder. 

Mijn huid was waanzinnig droog en mijn schoonheidsspecialiste raadde me aan deze vochtinbrengende crème te proberen. Het ruikt GEWELDIG en heeft mijn huid echt enorm geholpen! Het laat mijn huid niet dik en plakkerig aanvoelen. 

 Beste product ooit! Geen grapje. Ik hou ervan hoe gehydrateerd en helder mijn gezicht aanvoelt nadat ik dit product heb gebruikt. Ik gebruik het elke dag en ben zo blij. Direct na de Vital C-reiniger gebruik ik het masker en na het masker gebruik ik deze Vital C-moisturizer. Talking about het beste trio ooit!


Image Skincare Vital C 

Categorieën