Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

VITAL C - Hydrating Eye Recovery Gel - Image Skincare - 15ml

Deze IMAGE Vital C Hydrating Eye Recovery Gel is een lichte, verkoelende ooggel, boordevol antioxidanten en peptiden die donkere kringen, wallen, fijne lijntjes, kraaienpootjes en rimpels verminderen. 

Het perfecte tegengif voor vermoeide ogen, die de oogcontour hydrateert en doet opfleuren terwijl het de voedende voordelen van vitamine C levert. 

 • Botox-achtige werking bij lachrimpels
 • Effectief bij wallen en donkere kringen
 • Ultiem hydraterend
54,00 €

IMAGE Skincare Vital C Hydrating Eye Recovery Gel, lichte formule tegen vermoeide ogen, donkere kringen en wallen 


Last van een vermoeide blik, donkere kringen en wallen? De gevoelige huid rondom de ogen verdient vaak wat extra aandacht. VITAL C - Hydrating Eye Recovery Gel is dé ultieme redding in dit geval! De lichte formule op basis van onder andere hyaluronzuur, Argireline, Eyeliss en vitamine K zorgt namelijk voor een frisse, jeugdige oogopslag.

Weg met wallen
De unieke combinatie van Eyeliss en vitamine K in VITAL C - Hydrating Eye Recovery Gel helpt om effectief je wallen te bestrijden! Het innovatieve ingrediënt Eyeliss is ontwikkeld op basis van een plantenextract wat de afvoer van vocht bevordert. Hierdoor zullen vochtwallen aanzienlijk afnemen. Daarnaast bevat het natuurlijke peptiden die de haarvaatjes in de huid versterken. Wist je namelijk dat donkere kringen niet komen door slaaptekort, maar doordat de haarvaatjes waar je bloed doorheen stroomt onder de ogen vaak zó fijn zijn dat ze soms "lekken". Door sterkere haarvaatjes te creëren, helpt het dus bijdragen aan een vermindering van donkere kringen!

Alternatief voor Botox
Hoewel we het liefst natuurlijk de hele dag vrolijk zijn en lachen, worden de welbekende lachrimpeltjes die daardoor ontstaan over het algemeen wat minder gewaardeerd. VITAL C - Hydrating Eye Recovery Gel bevat dan ook Argireline. Dit is een ingrediënt dat wordt gezien als hét alternatief voor Botuline (beter bekend onder de merknaam Botox). Het zorgt er namelijk voor dat de zenuwsignalen die de spieren bewegen sterk af te zwakken. De gezichtsspieren zijn hierdoor minder actief en kunnen ontspannen, wat zorgt voor een gladdere, strakkere huid met minder rimpels en fijne lijntjes. Ideaal om die kraaienpootjes mee aan te pakken dus! 

Anti-aging Powerhouse
Alsof dit niet al genoeg voordelen waren, bevat VITAL C - Hydrating Eye Recovery Gel ook nog eens een hoge concentratie vitamine C en een mix van voedende antioxidanten, wat de afbraak van collageen helpt tegen te gaan. Hyaluronzuur zorgt daarnaast voor intense hydratatie. Deze unieke combinatie aan ingrediënten maken dit fijne serum tot een waar anti-aging powerhouse!


Voordelen

 • Botox-achtige werking bij lachrimpels
 • Effectief bij wallen en donkere kringen
 • Ultiem hydraterend
 • Remt collageenafbraak
 • Bevat voedende antioxidanten

Ultra anti-aging effect

Heb jij last van donkere kringen, wallen en een vermoeide huid? Dan is deze IMAGE Skincare Vital C Hydrating Eye Recovery Gel , speciaal ontwikkelt voor de gevoelige huid rondom je ogen, jouw uitkomst! De milde mix van hyalorunzuur, argireline, eyeliss en vitamine K zorgen voor een frisse en jeugdige eye-opener! Het verstevigt de haarvaatjes rond je ogen om donkere kringen te verminderen en laat het wallen verdwijnen doordat de vochtafvoer wordt bevordert. Daarnaast worden de lachrimpels afgezwakt door argireline, wat je spieren ontspant.


Gebruik van IMAGE Skincare Vital C Hydrating Eye Recovery Gel

Zet IMAGE Skincare Vital C Hydrating Eye Recovery Gel in als extra stap binnen Your Daily Skin Routine, om zo de gevoelige huid rondom de ogen een extra boost te geven. 

Breng 's ochtends en 's avonds direct na het reinigen aan op de huid rond de oogcountouren en masseer zachtjes in tot het is opgenomen. 

Vervolg daarna met de rest van de stappen in jouw persoonlijke routine.

Tips van de professional

Wissel het gebruik van VITAL C - Hydrating Eye Recovery Gel af met ILUMA - Intense Brightening Eye Crème om de teint van de huid rondom de ogen mooi te egaliseren.


Bijpassende producten

✓ Voordat je deze gel aanbrengt adviseren we om je huid te reinigen met IMAGE Skincare Vital C Hydrating Facial Cleanser
✓ Om je huidteint te egaliseren kun je dit product afwisselen met IMAGE Skincare ILUMA Intense Brightening Eye Crème
✓ Verzorg andere gedeelten van je gezicht met een hydraterende dag- en nachtcrème zoals IMAGE Skincare Vital C Hydrating Intense Moisturizer
✓ Wil jij een gezonde glow en extra hydratatie? Bekijk dan eens IMAGE Skincare Vital C - Hydrating ACE Serum


Ingrediënten

 • Collageen herstelcomplex van IMAGE MAP (Magnesium Ascorbyl Phosphate-Vitamin C),Dipalmitoyl hydroxyproline
  Functie: krachtige antioxidant. Een plantaardig afgeleid ingrediënt die stevigheid geeft, rimpels tegen gaat, verjongt en hydrateert.
 • Polypeptidencomplex, inclusief: Argireline NP®, Syn®ake, Eyeliss™
  Functie: ketting van aminopeptiden. Een veilig hedendaags alternatief van Botuline, geeft een vermindering aan van 32% in 28 dagen. Verzachtende en antirimpelcapaciteit bewezen in invitro, vermindert rimpels met 52%.Verbetert de stevigheid, verhoogt de lymfeafvoer en vermindert wallen.
 • Hyaluronzuur
  Functie: hydratie - houdt 1000 keer het gewicht in water vast.
 • Retinyl Palmitate
  Functie: vitamine A-huidoppepper.
 • Echinacea en Imperata Cylindrica
  Functie: ontstekkingsremmend.
 • Vitamine K
  Functie: versterkt de haarvaatjes, vermindert donkere kringen.