ULTIMATE W+  Mesoestetic

WHITENING-OPLOSSING DOOR MESOESTETIC ©

Melanogenese is het natuurlijke biochemische proces dat verantwoordelijk is voor de productie van de huidpigmenten die de huid kleur geven en beschermen tegen UV-straling.

Dit proces kan worden beïnvloed door exogene en / of endogene factoren die leiden tot lokale overproductie van melanine, waardoor lelijke vlekken en een ongelijkmatige teint ontstaan.

De belangrijkste oorzaak van overproductie van melanine is blootstelling aan de zon. Genetische factoren, hormonale factoren, huidveroudering, fotosensibiliserende middelen, enz. Spelen echter ook een rol.Wetenschap en resultaten

[meso] white complex ® technologie

Geavanceerde technologie

Exclusief complex van actieve ingrediënten met bewezen werkzaamheid die melaninesynthese remmen door verschillende stappen in de vorming en overdracht ervan te verstoren. De technologie is gebaseerd op specifieke afgifte biovectoren, die in staat zijn om het complex van stoffen "onveranderd" in de celkern te dragen en vrij te geven, waardoor een ongekende werkzaamheid wordt gegarandeerd.

  • Kapselt actieve ingrediënten in om ze naar de diepste huidlagen te dragen.
  • In zijn samenstelling en structuur bootst het het celmembraan na, waardoor het niveau van penetratie en diffusie toeneemt.
  • Heeft een effect op het huidoppervlak en verbetert het uiterlijk en gevoel.

Whitening en lightening effect

Egaliseert en verlicht de huidtint

Het remt tyrosinase en α-MSH, beide betrokken bij het melaninesyntheseproces, terwijl het celvernieuwing stimuleert, overtollig melanine elimineert, de avondtint verlicht en de huidtint lichter maakt en het uiterlijk van donkere vlekken vermindert.

Anti-aging en hydraterende werking

Verbetert de natuurlijke barrièrefunctie van de huid, minimaliseert de poriegrootte en vermindert rimpels en fijne lijntjes.

Preventieve en beschermende actie

Krachtige anti-oxiderende werking, vermindert de effecten van milieu-agressies en beschermt tegen UV-stralen en vervuiling.

ULTIMATE W+ Mesoestetic