Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

ULTIMATE W+  Mesoestetic

WHITENING-OPLOSSING DOOR MESOESTETIC ©


Alle oude Mesoestetic anti-aging lijnen werden vervangen door de Age Element producten! Volg de link hieronder naar deze nieuwe producten!Melanogenese is het natuurlijke biochemische proces dat verantwoordelijk is voor de productie van de huidpigmenten die de huid kleur geven en beschermen tegen UV-straling.

Dit proces kan worden beïnvloed door schadelijke factoren die leiden tot lokale overproductie van melanine, waardoor lelijke vlekken en een ongelijkmatige teint ontstaan, met hyperpigmentatie tot gevolg.

De belangrijkste oorzaak van overproductie van melanine is blootstelling aan de zon, maar genetische factoren, hormonale factoren, huidveroudering, fotosensibiliserende middelen, enz. spelen echter ook een rol.


[meso] white complex ® technologie

Geavanceerde technologie

Ultimate W+ whitening van Mesoestetic biedt een exclusief complex van actieve en wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten die melanine synthese remmen door verschillende stappen in de vorming en overdracht ervan te verstoren. 

De technologie is gebaseerd op specifieke afgifte van biovectoren, die in staat zijn om de actieve werkstoffen "onveranderd" tot in de celkern te dragen en daar vrij te geven, waardoor een ongekende, maximale werkzaamheid wordt gegarandeerd.

  • Kapselt actieve ingrediënten in om ze naar de diepste huidlagen te dragen.
  • In zijn samenstelling en structuur bootst Ultimate W+ het celmembraan na, waardoor een dieper niveau van penetratie en diffusie mogelijk wordt.
  • Ultimate W+ van Mesoestetic heeft een duidelijk zichtbaar en gewenst effect op het huidoppervlak en verbetert het uiterlijk en gevoel opzienbarend!

Ultimate W+ egaliseert en verlicht de huidtint

Het remt tyrosinase en α-MSH, beiden verstoren het melaninesyntheseproces, tegelijkertijd stimuleert Ultimate W+ de celvernieuwing. Overtollig melanine wordt afgebroken, de huidtint wordt lichter en het uiterlijk van donkere vlekken vermindert.

Ultimate W+ heeft een anti-aging en hydraterende werking

Verbetert de natuurlijke barrièrefunctie van de huid, minimaliseert de poriegrootte en vermindert rimpels en fijne lijntjes.

Ultimate W+ zorgt voor een preventieve en beschermende actie

Krachtige anti-oxiderende werking, vermindert de effecten van milieu-agressies en beschermt tegen UV-stralen en vervuiling.


Gebruik 's morgens en 's avonds

  1. Reinig de huid met de Ultimate W+ Whitening Foam.
  2. Breng hierna de Ultimate W+ Whitening Toning Lotion aan met een watje.
  3. Breng hierover de Ultimate W+ Whitening Serum aan.
  4. Eventueel plaatselijk op pigmentvlekken de Ultimate W+ Whitening Spot Eraser.
  5. Hierover breng je de Ultimate W+ Whitening Cream aan, dit is een dag en nachtcreme.
  6. Overdag breng je hierover de Ultimate W+ BB Cream SPF50 aan, deze heeft een tintje. Het is ook mogelijk om een ander product met zonbescherming van Mesoestetic aan te brengen.

ULTIMATE W+ Mesoestetic producten kopen

Voor een lichtere huidtint en een verminderde zichtbaarheid aan donkere vlekken


Categorieën