Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

STEM CELL - Mesoestetic

Stamcellen om de huidkwaliteit optimaal te versterken


Alle oude Mesoestetic anti-aging lijnen werden vervangen door de Age Element producten! Volg de link hieronder naar deze nieuwe producten!


Deze Stem Cell lijn van Mesoestetic is met haar uitermate hoge concentraties stamcellen, specifiek ontworpen om de vertraging in celregeneratie om te keren, de bindweefselstructuur te versterken en de huidkwaliteit en textuur te verbeteren. 

Ga voor een sterk anti-aging en anti-rimpel effect!


Stamcellen

Dit zijn voorlopercellen die zichzelf kunnen vernieuwen door mitose en die het vermogen hebben om een ​​of meer soorten gedifferentieerde cellen te regenereren.

Er zijn volwassen stamcelpopulaties in de verschillende weefsels die verantwoordelijk zijn voor periodieke vernieuwing, regeneratie en reparatie wanneer schade optreedt (die fungeren als reservecellen).

Stamcellen kunnen delen (zonder hun eigenschappen te verliezen) en nieuwe cellen genereren. Ze vormen de basis van het celvernieuwingsproces , dus hun bescherming en herstel zijn essentieel.

Duizenden epidermale cellen kunnen worden vernieuwd door elke beschermde stamcel , waardoor de effecten van huidveroudering worden hersteld. Huidstamcellen zijn directe voorlopers van de cellen in de verschillende huidlagen. Dankzij hun onderscheidend vermogen kunnen ze verouderde weefsels regenereren.


Celregeneratie en reparatie

Het stamcel extract dat Mesoestetic Stem Cell gebruikt, heeft het vermogen om onze eigen dermo epidermale stamcellen effectief te beschermen en te reactiveren door de bindweefselstructuur te versterken en zo de huidkwaliteit en stevigheid te verbeteren.

Fibroblast proliferatie

Stimulatie van fibroblast- en keratinocytenactiviteit bij de productie van collageen en elastine.

Diep anti-rimpeleffect

Door de activiteit van fibroblasten en keratinocyten bij de productie van collageen en elastine te stimuleren, heeft het stamcel extract een sterk anti-aging en anti-rimpeleffect op de huid.


Gebruik 's morgens en 's avonds

  1. Reinig de huid met een foam of reiniger, eventueel aangevuld met een lotion die je met een watje aanbrengt
  2. Breng hierover de Stem Cell Restructurative Serum aan.
  3. Plaatselijk breng je op de lipcontour de Stem Cell Nanofiller aan, met zachte tikkende bewegingen met de vingertoppen tot de filler volledig geabsorbeerd is.
  4. Breng vervolgens over je hele gezicht de Stem Cell Active Growth Factor aan, dit is een dag en nachtcreme.
  5. Overdag breng je hierover nog een SPF uit de Mesoprotech serie aan, ter bescherming tegen zonlicht

STEM CELL - Mesoestetic producten kopen

Stamceltechnologie, voor een onwijs anti-aging en anti-rimpel effect!


Categorieën