STEM CELL - Mesoestetic

Regeneratieve oplossing om de huidkwaliteit te versterken

Cosmeceutische lijn met hoge concentraties plantstamcellen, ontworpen om de vertraging in celregeneratie om te keren, de bindweefselstructuur te versterken en de huidkwaliteit en textuur te verbeteren


Wetenschap en resultaten

Stamcellen van planten

Dit zijn voorlopercellen die zichzelf kunnen vernieuwen door mitose en die het vermogen hebben om een ​​of meer soorten gedifferentieerde cellen te regenereren.

Er zijn volwassen stamcelpopulaties in de verschillende weefsels die verantwoordelijk zijn voor periodieke vernieuwing, regeneratie en reparatie wanneer schade optreedt (die fungeren als reservecellen).

Stamcellen kunnen delen (zonder hun eigenschappen te verliezen) en nieuwe cellen genereren. Ze vormen de basis van het celvernieuwingsproces , dus hun bescherming en herstel zijn essentieel.

Duizenden epidermale cellen kunnen worden vernieuwd door elke beschermde stamcel , waardoor de effecten van huidveroudering worden hersteld. Huidstamcellen zijn directe voorlopers van de cellen in de verschillende huidlagen. Dankzij hun onderscheidend vermogen kunnen ze verouderde weefsels regenereren.

Celregeneratie en reparatie

Vermogen om onze eigen dermoepidermale stamcellen effectief te beschermen en opnieuw te activeren.

Het plantstamcelextract heeft het vermogen om onze eigen dermoepidermale stamcellen effectief te beschermen en te reactiveren door de bindweefselstructuur te versterken en de huidkwaliteit en stevigheid te verbeteren.

Fibroblast proliferatie

Stimulatie van fibroblast- en keratinocytenactiviteit bij de productie van collageen en elastine.

Diepe anti-rimpeleffect

Door de activiteit van fibroblasten en keratinocyten bij de productie van collageen en elastine te stimuleren, heeft het plantstamcelextract een sterk anti-aging en anti-rimpeleffect op de huid.

In vitro-onderzoeken tonen aan dat de combinatie van actieve ingrediënten in stamcel fibroblastproliferatie stimuleert.

STEM CELL - Mesoestetic