Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

RADIANCE DNA - Mesoestetic

Beschermt en herstelt cel-DNA, voorkomt vroegtijdige veroudering


Alle oude Mesoestetic anti-aging lijnen werden vervangen door de Age Element producten! Volg de link hieronder naar deze nieuwe producten!MESOESTETIC RADIANCE DNA, 'anti-aging' met resultaat!

Mesoestetic Radiance is een wereldwijd gekende anti-verouderingslijn die specifiek ontworpen is om tekenen en symptomen van geavanceerde veroudering te bestrijden.

Radiance DNA van Mesoestetic beschermt en repareert uw cel-DNA, voorkomt toekomstige schade en vertraagt ​​vroegtijdige veroudering.


DNA van de huid

DNA is de code die alle informatie bevat die nodig is om onze cellen in de loop van de tijd goed te ontwikkelen. In een optimaal scenario behouden cellen een perfect evenwicht tussen de activiteit en de herstelperioden en dit stelt hen in staat om te herstellen van externe agressies en hun metabole functies in perfecte staat te houden. Echter, na verloop van tijd verzwakken oxidatieve stress en omgevingsfactoren, met name zon en vrije radicalen, de interne mechanismen van de huid, beschadigen het DNA en brengen de expressie van bepaalde genen onevenwichtig die essentieel zijn in de strijd tegen huidveroudering.

Om uw huidcellen er jonger uit te laten zien, heeft Mesoestetic dit unieke Radiance DNA gamma gecreëerd .


[meso] recovery complex ® technologie

De meest geavanceerde wereldwijde anti-verouderingsbehandeling van mesoestetic® omvat het innovatieve [meso] herstelcomplex® , een unieke combinatie van actieve ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd vanwege hun antioxiderende, beschermende en DNA-reparatie stimulerende eigenschappen. De exclusieve technologie is gebaseerd op specifieke afgifte van biovectoren, die in staat zijn om het complex van stoffen "onveranderd" in de celkern te dragen en vrij te geven. Kortom, een ongekende werkzaamheid wordt gegarandeerd.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

  • Actieve ingrediënten zitten ingekapseld, om deze naar de diepste huidlagen te dragen.
  • In zijn samenstelling en structuur bootst Radiance DNA het celmembraan na, waardoor een dieper niveau van penetratie en diffusie mogelijk is.
  • Radiance DNA heeft een prachtig, zichtbaar effect op het huidoppervlak en verbetert het algemene uiterlijk en gevoel van de huid

Herstelt en beschermt

Herstelt en beschermt de integriteit van het huidgenoom. Stimuleert de activiteit van de genen die verantwoordelijk zijn voor DNA-reparatie en voorkomt toekomstige laesies, waardoor voortijdige veroudering wordt vertraagd. Hiermee kunnen de genen die betrokken zijn bij het herstellen van schade aan de dubbele DNA-helix het celmetabolisme effectief coördineren. Door dit te doen, vermindert het schade veroorzaakt door UV-stralen en verbetert het de weefselkwaliteit en het uiterlijk, waardoor het ontstaan ​​van rimpels wordt voorkomen.

Verlengt de vitaliteit en levensduur van de cellen

De Radiance DNA producten activeren celregeneratie en -vernieuwing in de basale laag van de opperhuid, wat leidt tot een sterk verhoogde productie van keratinocyten. Epidermaal weefsel wordt dikker, dichter en is zo ook beter bestand tegen externe agressies.

Antioxiderende werking

Vrije radicalen worden met deze Radiance DNA technologie afgezonderd en deze helpt ook de zelfverdedigingsmechanismen van de huid te verbeteren en het huidverouderingsproces te vertragen.

Versterkt de extracellulaire matrix

Herstelt de dermo epidermale overgang en stimuleert fibroblasten om de kwaliteit en kwantiteit van collageen en elastine te verhogen. De elasticiteit en stevigheid van de huid worden hersteld, de gezichtscontouren worden opnieuw gedefinieerd en verstrakt en de diepe rimpels en expressielijnen worden aanzienlijk verminderd.

Ga voor een onnavolgbaar en maximaal resultaat met dit topgamma uit de Mesoestetic reeksen


Gebruik 's morgens en 's avonds

  1. Reinig de huid met een foam of reiniger
  2. Breng hierna de Radiance DNA Serum aan.
  3. Daarna plaatselijk rond de ogen breng je de Radiance DNA Eye Contour aan
  4. Hierover breng je dan 's morgens de Radiance DNA Intensive Cream aan, en 's avonds de Radiance DNA Night Cream
  5. Overdag gebruik je best nog een SPF uit de Mesoprotech serie ter bescherming tegen zonlicht
  6. Deze routine kan om de 6 maanden aangevuld worden met het Radiance DNA elixir. Neem een ​​dagelijkse dosis van 1 flacon per nacht gedurende de eerste 6 dagen van elke maand en gedurende 3 maanden. De behandeling kan twee keer per jaar worden herhaald.

RADIANCE DNA - Mesoestetic producten kopen

Maximaal resultaat tegen anti-aging, met een minimum inspanning!


Categorieën