Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

PHILIP MARTIN'S. Premium Make-up collectie

02-04-2021

Philip Martins creëert een nieuwe en verleidelijke taal in de wereld van make-up. Een premium collectie die de verfijnde texturen en de schittering van de kleuren benadrukt met functionele en kostbare ingrediënten.

Deze concentratie van kwaliteitsvolle, natuurlijke actieve ingrediënten biedt u de perfecte afwerking van uw dagelijkse schoonheidsritueel. Fluweelzachte texturen, voor een professioneel toepassingsresultaat en een tweede huidcomfort. De kleuren reflecteren het licht en geven glans aan uw huid. Effecten die de volumes benadrukken. Natuurlijke sensorische make-up. Laat u overwinnen door perfectie!


Philip Martin's heeft een professionele, tijdloze make-up collectie uitgebracht om je schoonheid nog extra te versterken. Met deze exclusieve make up lijn in uw toilet - of handtas vertoef je in een select gezelschap van prominente personen en tv persoonlijkheden die enkel nog met Philip Martin's willen geschminkt worden! Make-up die je niet zomaar ergens koopt, enkel te verkrijgen bij de betere beautyprofessional.

Geniet van een exclusieve selectie aan schoonheidsproducten/make up, gebaseerd op de natuurlijke filosofie van Philip Martin's, een merk die momenteel een flinke opgang maakt in de VIP beautyscene. 

De producten bevatten een concentratie van natuurlijke actieve ingrediënten zoals olijfolie, kamille of moringa, die samen met vitamine E of hyaluronzuur net die extra mile vormen die het dagelijkse schoonheidsritueel tot in de perfectie kan voltooien, zonder de passie ervoor te verliezen!


Philip Martin's combineert uitstekende productprestaties met de natuurlijkheid van de ingrediënten en de constante zoektocht naar de perfecte balans tussen natuur en wetenschap.

Een tot nu toe vrijwel ongekend concept, ontstaan uit het idee van Mauro Trimigliozzi in 2006, dat is gebaseerd op het ontdoen van het make up product van elke giftige stof om een schoonheidsritueel te creëren die voldoet aan de kwaliteitsnormen en - waarden van vandaag én toekomstige generaties.   
.

Philip Martin's, de beste ingrediënten voor de betere make up!

Jojoba-olie, Calabrische sinaasappel-essence, Italiaans geteelde aloë, mediterrane olijfolie en Moringa Oleifera-zaadextract..

Philip Martin's gebruikt enkel de beste ingrediënten van natuurlijke en organische derivaten en integreert deze enkel met niet-giftige chemicaliën om producten te verkrijgen die de kwaliteit en schoonheid van de huid verbeteren.

Deze natuurlijke formules bevatten geen natriumlaurylsulfaat, geen peg-kleurstoffen, geen kunststoffen, geen alcohol, geen propyleenglycol, geen methyl of butylparaben. De actieve werkstoffen waarmee de make up verrijkt is, maakt de 'finishing touch' buitengewoon efficiënt, functioneel en performant!


Philip Martin's Make Up