Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Ontdek 2 splinternieuwe voordeelpakketten! Mesoestetic Sensitive en Hydrating!

28-02-2023

We zijn verheugd om twee nieuwe voordeelpakketten aan te kondigen die we hebben geïntroduceerd op basis van de feedback van onze klanten. Deze 2 pakketten zijn op maat ontworpen om onze klanten te voorzien van de producten die ze het meest nodig hebben tegen een aantrekkelijke prijs. 

U geniet zoals gewoonlijk van een mooie korting én daarboven geven we u de mogelijkheid om zelf een crème naar keuze toe te voegen!


Ons eerste pakket is het 'SOS Hydrating' pakket. Dit pakket bevat de beste hydraterende gezicht verzorgingsproducten van Mesoestetic, die perfect zijn voor een complete, hydraterende skincare routine. Het pakket omvat een serum, een gezichtsmasker en een crème die u zelf kiest. 

Door deze producten te combineren, bieden we u een complete verzorging voor uw huid. Dit pakket is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een complete routine van Mesoestetic die zorgt voor een gezonde, stralende en mooi gehydrateerde huid.

Dit pakket bestaat uit het Mesoestetic HA Densimatrix serum en het Mesoestetic Hydravital Mask, aangevuld met een creme naar  keuze: Mesoestetic Hydra-Vital Factor K (droge tot normale huid), of Mesoestetic Hydra-Vital Light (normale tot vette huid)


Ons tweede pakket is het "SOS Sensitive" pakket. Dit pakket is ideaal voor degenen die hun gevoelige of geïrriteerde huid willen beschermen en herstellen. Het pakket bevat enkel producten uit het Sensitive Solutions gamma van Mesoestetic. 

Deze producten zijn allemaal speciaal ontworpen met hoogwaardige ingrediënten die zorgen voor een helende, zachte, beschermde huid. Dit pakket is perfect voor degenen die een (over)gevoelige huid willen verzorgen met een kant en klare skinroutine, zonder zelf op zoek te moeten naar de voor hen passende producten. En op de koop toe geniet u van een flinke korting!

Dit pakket bestaat uit het Mesoestetic Skin Balance serum en het Mesoestetic Anti-stress Mask, aangevuld met een creme naar keuze: Mesoestetic Couperend Cream, of Mesoestetic Melan Recovery, of Mesoestetic Fast Skin Repair.


Bij beide pakketten bieden we u de mogelijkheid om een crème naar keuze toe te voegen aan uw pakket. Dit stelt u in staat om uw pakket nog verder aan te optimaliseren aan hun uw persoonlijke huidbehoeften.

Bovendien bieden we u zoals steeds, een mooie korting wanneer u één van onze voordeelpakketten aanschaft. Dit maakt het voor u nog aantrekkelijker om onze hoogwaardige producten uit te proberen!

We zijn ervan overtuigd dat deze 2 nieuwe pakketten zeer veel klanten aangenaam zullen verrassen en hun huidverzorgingsroutine zullen kunnen verbeteren door gebruik te maken van deze specifieke producten.

Kortom, deze nieuwe voordeelpakketten zijn ontworpen om onze klanten te voorzien van de producten die ze nodig hebben tegen een aantrekkelijke prijs. Met de mogelijkheid om zelf een gepaste crème te kiezen én een mooie korting bij aankoop, zijn deze pakketten een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige huidverzorgingsproducten van Mesoestetic. 

Ben je eerder op zoek naar voordeelpakketten van onze andere merken zoals Juliette Armand, Celestetic of Philip Martin's? Kijk dan zeker even de onderstaande link!