Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

SOS HYDRATING - MESOESTETIC

Voordeelpakket

SOS Hydrating van Mesoestetic zijn 3 hydraterende mesoestetic producten, speciaal ontworpen om huiduitdroging te bestrijden.

Natuurlijke processen die zorgen voor de hydratatie van de huid, worden beïnvloed door factoren zoals leeftijd, stress, hormonale veranderingen, omgevingsfactoren en andere oorzaken. Dit kan dit leiden tot een doffe huid, een onregelmatige textuur, een strak gevoel, diepere rimpels en zelfs schilfering en gevoeligheid van de huid. 

Dankzij dit gamma hydraterende huidproducten, bestrijd jij efficient elke vorm van uitdroging, op elk huidtype!

Het voordeelpakket bestaat uit 2 vaste producten: HA Densimatrix en Hydra Vital Mask, en 1 crème naar keuze. Kies uit de 2 volgende crèmes, naargelang uw type huid: Hydra Vital Light of Hydravital Factor K

Kies een variant:

Vanaf 174,00 € 205,00 €

Hydraterend gamma van Mesoestetic, speciaal om vochttekort en uitdroging te voorkomen!


Dit voordeelpakket bestaat uit 3 producten en bevat, naast de door u gekozen creme, ook steeds de HA Densimatrix en het Hydravital Mask aan een supervoordelige prijs! 


1/ HA DENSIMATRIX - Mesoestetic

Dit hyaluronzuurconcentraat biedt een hydraterende, anti-aging, plumpende en vullende werking. 

Het verbetert de hydratatie en elasticiteit van de huid, voorkomt uitdroging en beschermt tegen vroegtijdige veroudering. 

Het helpt om imperfecties die worden veroorzaakt door veroudering te verminderen en te corrigeren, zoals rimpels, expressielijnen, gebrek aan elasticiteit en stevigheid. Dit product is geschikt voor alle huidtypen.


Hoe gebruiken?

Breng HA Densimatrix tweemaal per dag aan, 's ochtends en 's avonds. Na het reinigen en drogen van de huid, breng je 3-4 druppels HA densimatrix aan en masseer je het product tot het volledig is opgenomen. Breng het aan vóór de reguliere crème of zonnebrandcrème; de ultralichte textuur maakt het compatibel met elke aanvullende behandeling. Spoel niet af.


2/ Hydravital Mask - Mesoestetic

Dit masker is speciaal ontwikkeld voor de intensieve hydratatie van droge en gedehydrateerde huid.

INTENSIEVE HYDRATATIE: de combinatie van hyaluronzuur met Viola tricolor extract zorgt voor onmiddellijke hoogwaardige hydratatie en een efficiëntere, homogene hydratatie.

RELIPIDEREND, VOEDEND: arganolie, rijk aan omega 3 en 6, helpt bij het herstel van essentiële lipiden voor het comfort, evenwicht en de verdediging van de huid.

KALMEREND: panthenol (provitamine B5) heeft een regenererende, kalmerende en anti-roodheid werking die het schilferen en de irritatie van de huid voorkomt en tegengaat.

BIOBALANCERING: een postbiotisch actief ingrediënt, Lactobacillus Ferment, verkregen uit fermentatie van een bacterie, verbetert het evenwicht van de microbiota om de barrièrefunctie van de huid in optimale conditie te behouden en te versterken.

ANTI-VERVUILINGSACTIE: Een biotechnologisch actief ingrediënt, Urban D-tox, biedt een dubbele werking tegen de effecten van vervuiling op de huid: het verwijdert deeltjesvervuilers en vermindert oxidatieve stress, bekend om het versnellen van huidveroudering.

Hoe gebruiken? 

Gebruik Hydravital Mask tweemaal per week, zowel 's ochtends als 's avonds. Breng een royale laag van het product aan op de gereinigde en droge huid en laat het gedurende 10-15 minuten inwerken. Verwijder het resterende product met een spons of een vochtige doek.


Naast deze 2 bovenstaande producten opteer je bijkomend voor één van de 2 volgende crèmes, naargelang uw huidtype: Hydra Vital Factor K of Hydra-Vital Light:


3/ Hydra Vital Factor K - Mesoesetic (droge tot normale huid)

Deze rijke, voedende en hydraterende crème biedt een beschermende werking en is geschikt voor normale en droge huidtypes.

DIEPE HYDRATATIE: de ultra-hydraterende complex bevat aminozuren, ureum, allantoïne en melkzuur die vergelijkbaar zijn met de natuurlijke hydraterende factor van de huid. Dit helpt bij het herstellen en versterken van de hydrolipidische film, wat zorgt voor een optimale hydratatie gedurende de hele dag.

BESCHERMENDE ANTI-OXIDANT WERKING: de aanwezigheid van alfa-tocoferol (vitamine E) biedt een beschermende anti-oxidant werking die de huid beschermt tegen de vorming van vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor het versnellen van het verouderingsproces van de huid.

Hoe gebruiken?

Breng Hydra Vital Factor K tweemaal daags aan, 's ochtends en 's avonds, na het reinigen van de huid van het gezicht, de nek en het decolleté. Masseer de crème zachtjes in de huid met cirkelvormige bewegingen tot volledige absorptie. 

OF


3/ Hydra Vital Light - Mesoestetic (normale tot vette huid)

Hydra Vital Light is een verfrissende en revitaliserende moisturising gel-crème die korte- en langdurige hydratatie biedt, terwijl het beschermt tegen externe aanvallen, zoals vervuiling. Deze crème is geschikt voor de normale en vette huidtypes.

ONMIDDELLIJKE EN LANGDURIGE HYDRATATIE: de combinatie van hoog en medium moleculair gewicht van gereticuleerde HA biedt onmiddellijke en duurzame hydratatie, waardoor onmiddellijke helderheid en zachtheid in het gezicht ontstaat en uitdroging wordt voorkomen.

ANTI-VERVUILING, ANTIOXIDANT: een biotechnologisch actief ingrediënt, Urban D-Tox, creëert enerzijds een beschermende laag die voorkomt dat verontreinigende deeltjes aan de huid blijven kleven, en anderzijds beschermt het de huid tegen oxidatieve stress.

BARRIÈREFUNCTIE: een plantaardig polysaccharide dat de vorming van moleculen stimuleert die helpen bij het versterken van de barrièrefunctie, waardoor transepidermaal waterverlies wordt voorkomen.

Hoe gebruiken?

Breng de Hydra Vital Light gel-crème tweemaal daags, 's ochtends en 's avonds, aan op het gezicht, de nek en het decolleté door lichtjes in te masseren. Het is geschikt voor dagelijks gebruik, na het reinigen en tonen van de huid.