Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Michelle Doherty, het verhaal achter haar chronische acné

29-06-2021
Michelle Doherty, oprichtster van het Australische beautymerk Alpha-H
Michelle Doherty, oprichtster van het Australische beautymerk Alpha-H

Michelle Doherty had tijdens haar tienerjaren ontzettend last van chronische acne. Ze probeerde alles: agressieve behandelingen, schurende scrubs en agressieve medicijnen. Niets werkte.

Michelle had een volledige herstart nodig. En haar huid ook. Die herstart kwam er in de vorm van glycolzuur, een krachtig ingrediënt dat haar huid hielp om terug evenwicht, helderheid en veerkracht te vinden.

Velen twijfelden aan Michelle's gebruik van dit - toen nog - onbekende zuur en waarschuwden dat het "te hard, te agressief, te irritant" zou zijn. Maar de sceptici schrikten haar niet af. Michelle combineerde dit weinig bekende zuur met een niet-schuimende, niet-peelende reiniger - de Balancing Cleanser die we vandaag kennen en waar we van houden - die de pH van haar huid opnieuw in evenwicht bracht en haar teint volledig revitaliseerde.

De fantastische resultaten die glycolzuur Michelle gaf, waren echt levens veranderend. Niet alleen voor haar huid, maar ook voor haar zelfvertrouwen en eigenwaarde. Verbaasd over haar eigen ervaring, begon ze een reeks producten te ontwikkelen waarin ze dit baanbrekende ingrediënt verwerkte. 

Zo ontwikkelde ze al snel een nachtelijke resurfacing-behandeling die niet alleen afhankelijk was van glycolzuur voor de werkzaamheid, maar ook nog  gecombineerd werd met een krachtige 5% zuurconcentratie met een unieke lage pH van 2,8-3,0 om de huid steviger en veerkrachtiger te maken, alsof het een 'serieuze training' had doorstaan. 

Liquid Gold was geboren!

Van daaruit begon Michelle haar passie en haar ervaring te delen - eerst met Australische en Nieuw-Zeelandse vrouwen. Daarna met de hele wereld!

Met een geschiedenis van 25 jaar is Alpha-H een pionier - en nu autoriteit - in het gebruik van glycolzuur en andere versnellende zuren.

Alpha-H creëert formuleringen die de gecombineerde voordelen van klinisch bewezen actieve stoffen en antioxidantrijke, plantaardige ingrediënten benutten. Het assortiment biedt corrigerende oplossingen voor het volledige spectrum van huidproblemen; van puistjes en pigmentatie tot dofheid en veroudering.

Alpha-H is duurzaam en wordt ontwikkeld aan de Australische Gold Coast en is de gouden standaard in klinisch geavanceerde, resultaatgerichte, corrigerende huidverzorging.