Alpha-H LIQUID GOLD PRODUCTEN

Meestverkochte productlijn bij Alpha-H


Liquid Gold is hét vlaggenschipproduct van Alpha-H, een favoriet onder schoonheidselites en alom geprezen om zijn revolutionaire resurfacing-voordelen en exfoliërende eigenschappen. Simpel gezegd is Liquid Gold een op glycolzuur gebaseerde exfoliant.

Op het succes van de originele Liquid Gold werd verder gebouwd, met een prachtige reeks Liquid Gold-gebaseerde producten, die zorgvuldig zijn gemaakt om een ​​hele reeks huidklachten kordaat aan te pakken.

Het basis ingrediënt van Liquid Gold en de meeste andere producten binnen het Liquid Gold-assortiment is glycolzuur, een alfahydroxyzuur dat de verbindingen tussen dode huidcellen oplost, waardoor ze kunnen afstoten en een frisse, gladde en glanzende huid eronder kunnen onthullen. 


Glycolzuur is moleculair klein, zodat in combinatie met een uniek laag pH-toedieningssysteem - die de zuurtegraad van de huidbarrière tijdelijk verhoogt - en het glycolzuur zo de diepere laag van uw huid binnendringt en meer zichtbare impact heeft.

De voordelen van glycolzuur in de Liquid gold formules worden versterkt door een weloverwogen mix van andere zeer effectieve ingrediënten, van hyaluronzuur en melkzuur tot zijdeproteïnen, arganstamcellen, zoethout, komkommer, shea en aloë vera. 


Nieuwsgierig naar wat deze multifunctionele tonic en haar verwante producten voor jouw huid kunnen betekenen? 

Sla dan zeker de productpagina van deze klassieker niet over! Via de link hieronder vind je namelijk veel meer informatie over Liquid Gold, en hoe je deze kan gebruiken!

Alpha-H LIQUID GOLD kopen