LIQUID GOLD - Alpha-H

Liquid Gold is het vlaggenschipproduct, een favoriet onder schoonheidselites en geprezen om zijn revolutionaire resurfacing-voordelen. Het succes van Liquid Gold heeft een hele reeks Liquid Gold-producten geïnspireerd, die zorgvuldig zijn gemaakt om een ​​reeks huidklachten aan te pakken.

Het basis ingrediënt van Liquid Gold en de meeste andere producten binnen het Liquid Gold-assortiment is glycolzuur, een alfahydroxyzuur dat de verbindingen tussen dode huidcellen oplost, waardoor ze kunnen afstoten en een frisse, gladde en glanzende huid eronder kunnen onthullen. Glycolzuur is moleculair klein, en dit, in combinatie met ons uniek lage pH-toedieningssysteem dat de zuurtegraad van de huidbarrière tijdelijk verhoogt, zorgt ervoor dat het een diepere laag van de huid binnendringt - en een meer zichtbare impact heeft.

De voordelen van glycolzuur in onze vloeibare goudformuleringen worden versterkt door een weloverwogen mix van andere zeer effectieve en klinisch bewezen ingrediënten, van hyaluronzuur en melkzuur tot zijdeproteïnen, arganstamcellen, zoethout, komkommer, shea en aloë vera. 

LIQUID GOLD - Alpha-H

Categorieën