Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Hush & Hush, Hippe voedingssupplementen van Image Skincare!

08-07-2020

THE SECRET IS SCIENCE. CLEAN CLINICAL NUTRACEUTICALS

VAN DE OPRICHTERS VAN IMAGE SKINCARE KOMT HUSH & HUSH, EEN DOORBRAAK IN DE WERELD VAN WELLNESS.

Diep geworteld in echte regeneratieve wetenschap, is Hush & Hush het hoogtepunt van meer dan 15 jaar cellulair en voedingsonderzoek en is toegewijd aan het vertragen van het onvermijdelijke verouderingsproces. Alle formuleringen zijn ontworpen om de natuurlijke afweer en regeneratieve krachten van het lichaam te ondersteunen met een unieke mix van wetenschappelijk bewezen vitamines, kruiden en plantaardige ingrediënten in combinatie met moderne technologie.

Het begint allemaal met wetenschap. We hebben meer dan 15 jaar cellulair onderzoek toegepast bij het ontwikkelen van nauwkeurige probleemoplossende anti-verouderingsformules die bestaan ​​uit krachtige formuleringen ondersteund door peer-reviewed klinische wetenschap. Diepgeworteld in transparantie, kopen we alleen ingrediënten in met compromisloos onderzoek, zodat het verkrijgen van uw dagelijkse dosis wellness zoveel gemakkelijker is. U kunt erop rekenen dat elk ingrediënt een taak heeft en het goed doet, zodat u jonger en langer kunt leven.

De door de Europese Raad gecertificeerde plastisch chirurg, impresario voor huidverzorging en de gerenommeerde antiverouderingsdeskundige Dr. Marc Ronert heeft Hush & Hush gecreëerd om de leegte te vullen van schone, klinische, luxueuze supplementen die doordrenkt zijn van bewezen wetenschap. Kortom, u kunt zich goed voelen over wat u binnenkrijgt, wetende dat het veilig, effectief en onderbouwd is. 

"Zo puur als de natuur het bedoeld heeft"

We begrijpen het. De gedachte om schoonheidssupplementen te nemen die vol zitten met moeilijk uit te spreken synthetische ingrediënten is intimiderend en eng. Daarom heeft Image Skincare haar Clean Clinical Vitamins ™ -complex ontwikkeld, een gepatenteerde mix van gezonde, van nature afgeleide vitamines zonder vulstoffen, synthetische stoffen, toevoegingen of kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Het is zo puur als je kunt krijgen. 

GEFORMULEERD VOOR WELLNESS VAN 24 UUR

Hush & Hush werkt 's ochtends,' s middags en 's avonds om het lichaam een ​​continue dosis voedingsstoffen te geven om de wortel van veroudering te bestrijden en optimaal te functioneren. Of de supplementen nu samen of afzonderlijk worden gebruikt, het lichaam zal nooit een tekort hebben aan een bepaalde vitamine of mineraal. Eenvoudig te gebruiken, Hush & Hush is ontworpen om 's ochtends en' s avonds te worden ingenomen, vergelijkbaar met hoe u uw huidverzorgingsproducten gebruikt.

WELLNESS IS SCHOONHEID

Schoonheid, wetenschap, gezondheid en welzijn worden niet langer gezien als afzonderlijke entiteiten. In plaats daarvan botsen alle sectoren van de schoonheidswereld en zijn ze intrinsiek met elkaar verweven en onmogelijk te scheiden. Het geheim van een goede gezondheid, innerlijke schoonheid en het bestrijden van de veelvoorkomende tekenen van veroudering is een holistische benadering van gezondheid, welzijn en jeugdigheid met een goed afgerond, op planten en kruiden gebaseerd dagelijks supplementenregime. De huidige schoonheidsconsumenten van tegenwoordig erkennen dat het integreren van een interne benadering net zo belangrijk is als wat op het huidoppervlak wordt gebruikt.

Shop onze Hush & Hush Collectie!