Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

ALPHA-H, Australisch topmerk boordevol actieve werkstoffen!

03-10-2020

Alpha-H (lees: 'Alpha-age') is specialist in exfoliatie. 

Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, en de (waar nodig) laag gehouden pH waarde van de producten. 

Alpha-H is een Australisch huidverzorgingsmerk, dat zich beroept op de balans tussen wetenschap en natuur die in elke pot past. 

Met producten die geschikt zijn voor zowat elk huidtype, zijn ze zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidjes.


Alpha-H biedt een prima prijs/kwaliteit en heeft meerdere awards op zak!

De ervaringen met Alpha-H zijn bijzonder goed. Het is niet voor niets een merk dat diverse awards heeft gewonnen met haar producten. De prijs - kwaliteit zit trouwens bijzonder goed en het geeft u de resultaten dat u verwacht van een topmerk!

Alpha-H heeft met de Alpha-H Liquid Gold collectie een wereldwijde bestseller en award winner in huis. Liquid Gold heeft als eigenschap dat het direct resultaat heeft op de huidstructuur, huidskleur en de celvernieuwing. Het is de 'wow' factor voor jouw huid en een onmisbaar product, vooral als je werkt op huidverbetering en anti-aging.


Uw huid verzorgen met Alpha-H levert echte resultaten op. 

Het merk is meer dan 25 jaar geleden opgericht aan de Gold Coast van Australië en is steeds sterker geworden door serieuze huidoplossingen aan te bieden die voor iedereen toegankelijk zijn. 

Alpha-H-producten zijn echte cosmeceuticals die de kloof overbruggen tussen huidverzorging en cosmetische ingrepen. Zo vormt het bekroonde, bijna iconische Alpha-H Liquid Gold reeds hét hoofdbestanddeel binnen de skincare routines van vrijwel elk Australisch gezin! 

Geformuleerd om de huid te vernieuwen, weer naar boven te halen en te verjongen, worden er elke minuut twee flesjes van deze beauty-must-have verkocht! 

De Aussie-erfenis van Alpha-H laat ook zien hoe serieus ze hun bescherming tegen de zon nemen - de bestverkochte Daily Essential Moisturizer SPF50 (nu veganistisch) is zeer waterbestendig om de gevoelige huid de hele dag te beschermen.

 Andere hero-producten in de line-up zijn de Alpha-H Essential Hydration Cream , vitamine B-serum met kopertripeptide en de triple action cleanser.


Alpha-H komt ook met uw eigen serum-bar voor in de badkamer! 

Met de Alpha-H Vitamin Profiling collectie mix 'n match je elke dag je vitaminen!

De 4 meest essentiële vitaminen voor de huid (vitamine A, B, C en E) werden in deze prachtige collectie verenigd. Elke vitamine is geformuleerd in een apart, hoog gedoseerd en sterk geconcentreerd serum dat direct door de huid wordt opgenomen. 


Elke vitamine heeft haar eigen unieke kenmerken:

  • Alpha-H Vitamin A Serum: Anti-aging en acne. Bij rimpels, verlies van elasticiteit, een ruwe huid, acne, (acne)littekens, een vale teint en pigmentvlekjes.
  • Alpha-H Vitamin B Serum: Bouwt de huidbarrière en een vochtreservoir in de huid op. Bij een vochtarme, droge, gestreste, geïrriteerde en/of verslapte huid, de huid die plotseling gevoelig(er) lijkt te reageren op allerlei externe factoren en/of pigmentvlekjes.
  • Alpha-H Vitamin C Serum: Collageen aanmaak en 'clarity'. Bij verlies van collageen, zonschade, een vermoeide huid, doffe, vale en/of ongelijkmatige teint.
  • Alpha-H Vitamin E Serum: Eerste hulp bij huidproblemen zoals een droge, ruwe en/of schilferige huid, littekens, een rijpere huid, roodheid en irritatie.

Clear Skin collectie van Alpha-H, ultieme acné hulp!

Last but not least, de alom geprezen Clear Skin collectie om Acné te bestrijden. Deze lijn bevat ingrediënten die uitermate geschikt zijn voor de aanpak van acne met ontstekingen, zoals salicylzuur, tea tree, eucalyptus, tijm en Seboclear MP. De producten in de Clear Skin lijn helpen om verstopte poriën te reinigen en de verspreiding van bacteriën op het huidoppervlak te voorkomen. Ze helpen puistjes en onzuiverheden te voorkomen zonder de huidbarrière te beschadigen, de huid uit te strippen of uit te drogen. 


Alpha-H is voor boTh Cosmetics een absolute meerwaarde!

Ze vult ons topgamma op bijzondere wijze aan met hun collecties van schone, resultaatgerichte, dierproefvrije en klinisch geavanceerde huidverzorging waarbij geen plaats is voor 'onnodige' ingrediënten.

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.