Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Mesoestetic Energy C

Voor een verbazingwekkend verhelderend en verjongend effect.


Alle oude Mesoestetic anti-aging lijnen werden vervangen door de Age Element producten! Volg de link hieronder naar deze nieuwe producten!


Mesoestetic Energy C is een antioxidantlijn met een hoge concentratie vitamine C zorgt voor een verbazingwekkend en onwijs verhelderend effect! 

Energy C Helpt je de eerste tekenen van veroudering te bestrijden. De lijn omvat 3 thuisverzorgingsproducten en kan ook aangevuld worden met een professionele salonbehandeling. 

Vitamine C heeft diverse eigenschappen zoals de werking als antioxidant om onze huidcellen te beschermen. Door het uitschakelen van vrije radicalen die onze huidcellen kapot maken heeft het een preventieve en herstellende werking op schade veroorzaakt door UV-straling.

 Daarnaast egaliseert Meso Energy C de huid en maakt het de huidskleur egaler. Ook stimuleert Eneryg C de aanmaak van collageen.


Vitamine C

Vitamine C (ascorbinezuur) is een preventief ingrediënt tegen huidveroudering. Bij topische toepassing blijft het 48 uur op de huid, waardoor het 30 keer het therapeutische effect van orale vitamine C heeft. 

Dubbele antioxiderende werking

Energy C heeft het vermogen om vrije radicalen te neutraliseren en het celmembraan te regenereren.

UVA en UVB bescherming

Na het neutraliseren van vrije radicalen heeft vitamine C ook een preventieve werking op oxidatieve schade aan epidermale cellen veroorzaakt door ultraviolette straling. Bij toepassing vóór blootstelling aan de zon fungeert vitamine C als een biologische fotoprotector. Na blootstelling draagt ​​de ontstekingsremmende werking bij aan het verminderen van zonne-erytheem.

Verhelderend effect

energy C maakt je gezicht helderder, verbetert gepigmenteerde laesies en voorkomt de vorming van donkere vlekken.

Vermindering van fijne rimpels en expressielijnen

Energy C verhoogt de collageensynthese, verhoogt het aantal elastische vezels en actieve fibroblasten, verbetert de kwaliteit van de extracellulaire matrix en hydrateert. 

Kortom, die fijne rimpeltjes en expressielijnen zullen gevoelig verminderen!


Gebruik 's morgens en 's avonds

  1. Reinig de huid met een reiniger of foam
  2. Breng hierna de Energy C Complex Serum aan.
  3. Daarna rond de ogen de Energy C Eye contour.
  4. Daarna breng je de Energy C Intensive Cream aan, dit is een dag en nachtcreme.
  5. Overdag breng je hierover nog een SPF uit de Mesoprotech serie aan

ENERGY C - Mesoestetic producten kopen

Sterk verhelderend antioxidant die helpt tegen rimpeltjes en beschermt tegen UVA en UVB


Categorieën