Mesoestetic Energy C

Voor een verbazingwekkend verhelderend effect.

Antioxidantlijn met een hoge concentratie vitamine C voor een verbazingwekkend verhelderend effect. Helpt de eerste tekenen van veroudering te bestrijden. De lijn omvat 3 thuisverzorgingsproducten en een professionele salonbehandeling. 

Wetenschap en resultaten

Vitamine C

Vitamine C (ascorbinezuur) is een preventief ingrediënt tegen huidveroudering. Bij topische toepassing blijft het 48 uur op de huid, waardoor het 30 keer het therapeutische effect van orale vitamine C heeft. Als effectiviteit is aangetoond in een aantal in vitro en in vivo studies die de volgende eigenschappen hebben aangetoond:

Dubbele antioxiderende werking

energie C heeft het vermogen om vrije radicalen te neutraliseren en het celmembraan te regenereren.

UVA- en UVB-fotobescherming

Na het neutraliseren van vrije radicalen heeft vitamine C zowel een preventieve als palliatieve werking op oxidatieve schade aan epidermale cellen veroorzaakt door ultraviolette straling. Bij toepassing vóór blootstelling aan de zon fungeert vitamine C als een biologische fotoprotector. Na blootstelling draagt ​​de ontstekingsremmende werking bij aan het verminderen van zonne-erytheem.

Verhelderend effect

energy C maakt je gezicht helderder, verbetert gepigmenteerde laesies en voorkomt de vorming van donkere vlekken.

Vermindering van fijne rimpels en expressielijnen

energie C verhoogt de collageensynthese, verhoogt het aantal elastische vezels en actieve fibroblasten, verbetert de kwaliteit van de extracellulaire matrix en hydrateert.


ENERGY C - Mesoestetic