Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Mesoestetic Collagen 360°

Verstevigt gezichtscontouren en herstructureert de huid


Alle oude Mesoestetic anti-aging lijnen werden vervangen door de Age Element producten! Volg de link hieronder naar deze nieuwe producten!Geef uw gezicht een stevigere, strakke contour dankzij de hoge concentratie aan verrijkt zeecollageen. 

De Collagen 360° lijn van Mesoestetic verstevigt gezichtscontouren en herstructureert de huid en doet de huiddichtheid en elasticiteit toenemen. 


Collageen

Onze huid bestaat voor 70% uit het eiwit collageen en zorgt voor de stevigheid van de huid. Als we ouder worden gaat het collageen in de huid verminderen maar ook de kwaliteit loopt achteruit. Hierdoor verschijnen de eerste fijne lijntjes en rimpels. Zon en roken versnellen de afbraak van collageen.  

Reactiveert collageensynthese

Verrijkt zeecollageen is volledig compatibel met onze eigen huidcellen, waardoor het twee voordelen mogelijk maakt:

  • Structurele ondersteuning: de aminozuren die het bevat, fungeren als een substraat in de lederhuid om nieuw collageen te vormen.
  • Stimulatie van cellen betrokken bij collageensynthese: fibroblasten reageren in aanwezigheid van vrije aminozuren, waardoor de collageenproductie wordt gereactiveerd.

Verdicht en verstevigt de lederhuid

Mesoestetic heeft haar Collagen 360° lijn speciaal samengesteld met een hoge concentratie aan verrijkt zeecollageen die uw eigen collageen aanmaak stimuleert, celvernieuwingsprocessen een boost geeft en zo de productie van nieuw huideigen collageen en stoffen die de huid opvullen, verhogen.

Verbetert de elasticiteit van het weefsel

Het unieke en speciaal door Mesoestetic verrijkte collageengehalte verbetert de elasticiteit van de huid dankzij een versterkende, verstevigende en aanscherpende werking. En dit over het hele Collagen 360° gamma heen!

Age Smart Beauty

'Age Smart Beauty' is een speciaal door Mesoestetic ontworpen complex dat in alle Collagen 360° producten wordt gebruikt. De Chronosmart peptide is een innovatieve peptide die de cellen kan herprogrammeren en zorgt voor een 24-urige anti-aging werking.


Collagen 360 programma voor dagelijks gebruik

  1. 's Morgens en 's avonds de huid reinigen met een Mesoestetic cleanser.
  2. Breng vervolgens 2 tot 3 druppeltjes Collagen 360 Essence serum aan 's morgens en 's avonds.
  3. Breng hierover de Collagen 360 Intensive Cream aan.
  4. Overdag breng je hierover nog een zonbescherming van Mesoestetic aan om je huid te beschermen.

COLLAGEN 360° - Mesoestetic producten kopen

Verrijkt collageen, voor een strakke contour en versteviging van de gezichtshuid


Categorieën