Mesoestetic Collagen 360°

Verstevigt gezichtscontouren en herstructureert de huid


Geeft het gezicht een stevigere teint dankzij de hoge concentratie aan verrijkt zeecollageen. Verstevigt gezichtscontouren en herstructureert de huid, waardoor de huiddichtheid en elasticiteit toenemen. 


Wetenschap en resultaten

Marien collageen

Collageen is het meest voorkomende eiwit in de huid (70%). Het is ook goed voor 25% van de eiwitten in het lichaam en is het hoofdbestanddeel van de extracellulaire matrix (ondersteunende structuur).

Zijn functie is om de mechanische sterkte en stevigheid van de lederhuid te verzekeren. In de loop van de tijd neemt de collageensynthese echter af, terwijl de collageenafbraak en collageenvezeldesorganisatie toeneemt, wat weefselschade en verlies van gezichtsvolume veroorzaakt.

Verrijkt zeecollageen stimuleert de productie van het hoofdbestanddeel van de fundamentele substantie van de lederhuid. Zowel de huiddikte als de treksterkte zijn afhankelijk van de kwaliteit van de collageensynthese.

Reactiveert collageensynthese

Verrijkt zeecollageen is volledig compatibel met alle huidcellen, waardoor het twee werkingsmechanismen mogelijk maakt:

  • Structurele ondersteuning: de aminozuren die het bevat, fungeren als een substraat in de lederhuid om nieuw collageen te vormen.
  • Stimulatie van cellen betrokken bij collageensynthese: fibroblasten reageren in aanwezigheid van vrije aminozuren, waardoor de collageenproductie wordt gereactiveerd.

Verdicht en verstevigt de lederhuid

Samengesteld met een hoge concentratie aan verrijkt zeecollageen, stimuleert collageen 360º celvernieuwingsprocessen en reactiveert de productie van collageen en stoffen die de huid opvullen en volume toevoegen.

Verbetert de elasticiteit van het weefsel

Het verrijkte collageengehalte van de zee verbetert de elasticiteit van de huid dankzij de versterkende, verstevigende en aanscherpende werking.


COLLAGEN 360° - Mesoestetic