Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

TheSerum P - Philip Martin's Purifying Serum - 30ml

TheSerum P van Philip Martin's is een zuiverende serum die het microbioomcomplex combineert met het moringa-complex en zo de talgproductie helpt reguleren en de huid beschermt.

De huid komt dankzij het mengsel van bruine algen, groene algen en zeewater weer in balans en ziet er compacter, strakker uit.

78,00 €

TheSerum P, het Purifying, zuiverende serum van Philip Martins!


Philip Martin's TheSerum P is het zuiverende gezichtsserum dat rijk is aan functionele actieve ingrediënten die helpen bij het verbeteren van acne, onzuiverheden, ontstekingen, puistjes en littekens op de huid.

TheSerum P bevordert de homeostase van de huidmicrobiota. Het geeft uw gezicht een gehydrateerde, minder vette en minder glanzende huid.


Gebruik van Philip Martin's TheSerum P 

Breng een paar druppels serum aan op het reeds gereinigde gezicht en masseer met cirkelvormige bewegingen tot het volledig is opgenomen. Sluit af met uw gebruikelijke gezichtscrème.
Vermijd het gebied rond de ogen 


Belangrijkste werkstoffen in Philip Martin's TheSerum P

MICROBIOM COMPLEX

Het is een combinatie van meerdere componenten die een verscheidenheid aan voedingsstoffen leveren om de biodiversiteit en homeostase van de huidmicrobiota te ondersteunen. Dankzij de bijzonder gevarieerde en uitgebalanceerde samenstelling helpt het de huidflora om roodheid en oneffenheden te verminderen.

ROZEMARIJN WATER

De samentrekkende kracht zorgt voor een schoon en droog effect op de huid, vooral op die delen van het gezicht die het meest onderhevig zijn aan vettigheid, zoals die van de kin, neus en voorhoofd (zone T).

GROENE THEE WATER

Bevat een hoog gehalte aan antioxidanten zoals enzymen, aminozuren en fytochemicaliën, polyfenolen, B-vitamines, foliumzuur, mangaan, kalium, magnesium en cafeïne. Groene thee water verbetert de teint en maakt de huid gezond en stralend. Bovendien helpt het om gifstoffen uit de huid te verwijderen en puistjes, littekens en eventuele ontstekingen te verminderen. Het verbetert ook de elasticiteit van uw huid.

MORINGA COMPLEX

Peptidecomplex verkregen door extractie van Moringa oleifera-zaden. Het heeft een dubbele activiteit, die het vermogen combineert om de huidcellen te beschermen tegen de agressies van verontreinigende stoffen en de effectiviteit bij het zuiveren van de huid, waardoor de verwijdering van alle microdeeltjes, afkomstig uit de omgeving die de huid onderdrukt, wordt vergemakkelijkt.