Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

TheSerum H - Philip Martin's Hydrating Serum - 30ml

TheSerum H is het hydraterende serum van Philip Martin's, een formule met actieve ingrediënten om de hydratatie van uw huid te verbeteren. TheSerum H is verrijkt met verhelderende zeewierextracten en tomatenextract, en zorgt voor een anti-pollution en verhelderend effect.

78,00 €

TheSerum H, Philip Martin's hydraterende serum!


Philip Martin's TheSerum H is een hydraterend serum dat onmiddellijk doordringt en rijk is aan functionele actieve ingrediënten die het uiterlijk van de huid verbeteren. 

TheSerum H geeft uw huid volop hydratatie en regeneratie van de schade veroorzaakt door blauw licht en UV-licht, uw teint zal er mooi gezond en helderd uitzien.


Gebruik van Philip Martin's TheSerum H

Breng een paar druppels serum H aan op het reeds gereinigde gezicht en masseer met cirkelvormige bewegingen tot het volledig is opgenomen. Sluit af met uw gebruikelijke gezichtscrème.

Vermijd het gebied rond de ogen Gebruik van Philip Martin's TheSerum H


Belangrijkste werkstoffen in TheSerum H van Philip Martin's

HYDRATEREND COMPLEX

Sacharide-isomeer is het functionele ingrediënt dat zich bindt aan de keratine van uw huid om de hydratatie te reguleren. Dankzij de samenstelling, vergelijkbaar met die van koolhydraten die van nature deel uitmaken van de huid, vermindert het droogheid en huidirritatie en reguleert het de hydratatie

ALGEN EXTRACT

Het zeewierextract van het geslacht scenedesmus rubescens vertoont een unieke samenstelling in zijn soort. Uitgebreide studies hebben een uitstekende bescherming en regeneratie van epidermale cellen bevestigd tegen de effecten veroorzaakt door UV en blauw licht.

VERBASCO BLOEMEN EXTRACT

Het is het eerste natuurlijke actieve ingrediënt op basis van luminescentie. Het fytocomplex is in staat om de huid te beschermen tegen schadelijke hoogenergetische UV-straling en het glanzend, jong en gezond te maken.

TOMATEN EXTRACT

Het is het eerste waterige product dat grote hoeveelheden lycopeen bevat. Lycopeen heeft, vooral in samenwerking met andere natuurlijke antioxidanten, beschermende effecten op fibroblastcellijnen die worden blootgesteld aan UVA-straling. Het heeft een beschermende werking tegen vrije radicalen.