Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

TheFluid P Intens zuiverend serum - Philip Martin's - 10 x 3 ml

TheFluid P van Philip Martin's is een intens zuiverend, herstellend en ontstekingswerend serum. Ideaal bij vette, glimmende huiden, bij acné, ontstekingen en onzuiverheden. Dit krachtige serum vermindert vlekken en littekens.

60,00 €

Philip Martin's TheFluid P, het intens zuiverende en ontstekingswerende serum voor een glimmende, vette huid.


TheFluid P Nanosomen lijken sterk op liposomen

Liposomen zijn microscopisch kleine (ongeveer 200-800 nm) holle bolletjes gemaakt van lecithine, waarvan de buitenste schil bestaat uit lipiden (vetten). Hun binnenste is gevuld met water, waarin verschillende actieve stoffen kunnen worden opgelost. Liposomen bestaan ​​uit een of meer lipidedubbellagen die zijn afgezet rond hun waterige kern. Ze hebben een membraanstructuur zoals de barrièrelagen van onze huid.

De membraanstructuur wordt gevormd door fosfolipiden (bijvoorbeeld uit soja). Deze moleculen hebben een vetminnend deel én tegelijkertijd een waterminnend deel. Liposomen kunnen dus niet alleen zelf in de huid komen, maar door hun bijzondere eigenschappen ook een groot deel van de actieve ingrediënten met zich meedragen. Lipofiele (vetminnende, in olie oplosbare) stoffen zijn geïntegreerd in het dubbele membraan,

Het inkapselingssysteem van nanosomen lijkt sterk op dat van liposomen. Nanosomen hebben een enkele lipidelaag en worden nanosomen genoemd vanwege hun extreem kleine formaat. De lipide enkele laag van nanosomen sluit de in vet oplosbare actieve ingrediënten in de kern en integreert de in water oplosbare ingrediënten in de buitenste schil (wand). Het zijn kleine opeenhopingen met een diameter van slechts ca. 30-100 nanometer die, in tegenstelling tot liposomen, vetoplosbare actieve ingrediënten (zoals de in vet oplosbare vitamines A en E) in de huid transporteren. Hun speciale werkingsmechanisme zorgt ervoor dat deze losjes gebonden lipidenbolletjes in hun componenten uiteenvallen zodra ze op de huid worden aangebracht, waardoor het actieve ingrediënt vrijkomt en in uw huid getransporteerd wordt.


Gebruik van Philip Martin's TheFluid P

Breng de vloeistof aan op het gezicht en de hals en masseer zachtjes tot het volledig geabsorbeerd is.  


Belanrijkste werkstoffen in deze TheFluid P van Philip Martin's

BIOLOGISCH BURDOCK EXTRACT

De wortel van de plant bevat een polysacharide (inuline), fytosterolen, vetzuren en slijmstoffen. De celregenererende en ontstekingsremmende werking ervan wordt benut voor producten voor de gevoelige, onzuivere en acne-gevoelige huid.

MORINGA EXTRACT

Moringa oleifera is een peptide dat wordt verkregen door extractie uit de zaden van Moringa oleifera. Het heeft oa. het vermogen om huidcellen te beschermen tegen de agressie van verontreinigende stoffen en om de huid te zuiveren door de verwijdering van microdeeltjes te vergemakkelijken.

MICROBIOOM COMPLEX

Dit is een combinatie van meerdere componenten die een verscheidenheid aan voedingsstoffen leveren om de biodiversiteit en homeostase van de huidmicrobiota te ondersteunen. Dankzij de bijzonder gevarieerde en uitgebalanceerde samenstelling helpt het de huidflora om roodheid en oneffenheden te verminderen.

GROENE THEE

Bevat een hoog gehalte aan antioxidanten zoals enzymen, aminozuren en fytochemicaliën, polyfenolen, B-vitamines, foliumzuur, mangaan, kalium, magnesium en cafeïne. Groene thee verbetert de teint en maakt uw huid gezond en stralend. Bovendien helpt het om gifstoffen uit de huid te verwijderen en puistjes, littekens en eventuele ontstekingen te verminderen. Het verbetert ook de elasticiteit van uw huid.