Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

TheFluid C Intens huidverjongend serum - Philip Martin's - 10 x 3 ml

TheFluid C van Philip Martin's is een krachtige antioxidant, verrijkt met hyaluronzuur, vitamine C, ferulinezuur, arginine en kiwi-extract. Al deze ingrediënten hebben hydraterende, antioxiderende en anti-aging eigenschappen. Uw huid krijgt een collageenboost en zal er stralend en opgehelderd uitzien.

60,00 €

Philip Martin's TheFluid C, collageenbooster vol anti-aging werkstoffen!


TheFluid C verheldert een doffe teint, is rijk aan vitamine C, hyaluronzuur en ferulinezuur (neutraliseert VR) en vervult een belangrijke rol om de dichtheid van uw collageen en elastine in uw huid te behouden. Dit intense serum van Philip Martin's is ideaal geschikt voor mensen met vroegtijdige huidveroudering, pigmentatie, oxidatieve stress of een doffe, vale teint.


TheFluid C Nanosomen lijken sterk op liposomen

Liposomen zijn microscopisch kleine (ongeveer 200-800 nm) holle bolletjes gemaakt van lecithine, waarvan de buitenste schil bestaat uit lipiden (vetten). Hun binnenste is gevuld met water, waarin verschillende actieve stoffen kunnen worden opgelost. Liposomen bestaan ​​uit een of meer lipidedubbellagen die zijn afgezet rond hun waterige kern. Ze hebben een membraanstructuur zoals de barrièrelagen van onze huid.

De membraanstructuur wordt gevormd door fosfolipiden (bijvoorbeeld uit soja). Deze moleculen hebben een vetminnend deel én tegelijkertijd een waterminnend deel. Liposomen kunnen dus niet alleen zelf in de huid komen, maar door hun bijzondere eigenschappen ook een groot deel van de actieve ingrediënten met zich meedragen. Lipofiele (vetminnende, in olie oplosbare) stoffen zijn geïntegreerd in het dubbele membraan,

Het inkapselingssysteem van nanosomen lijkt sterk op dat van liposomen. Nanosomen hebben een enkele lipidelaag en worden nanosomen genoemd vanwege hun extreem kleine formaat. De lipide enkele laag van nanosomen sluit de in vet oplosbare actieve ingrediënten in de kern en integreert de in water oplosbare ingrediënten in de buitenste schil (wand). Het zijn kleine opeenhopingen met een diameter van slechts ca. 30-100 nanometer die, in tegenstelling tot liposomen, vetoplosbare actieve ingrediënten (zoals de in vet oplosbare vitamines A en E) in de huid transporteren. Hun speciale werkingsmechanisme zorgt ervoor dat deze losjes gebonden lipidenbolletjes in hun componenten uiteenvallen zodra ze op de huid worden aangebracht, waardoor het actieve ingrediënt vrijkomt en in uw huid getransporteerd wordt.


Gebruik van Philip Martin's TheFluid C

Breng de TheFluid H aan op uw gezicht en hals en masseer zachtjes tot het volledig geabsorbeerd is.   


LAAG EN MIDDEL MOLECUULGEWICHT HYALURONZUUR

Hyaluronzuur heeft de eigenschap de vorming van nieuw collageen te stimuleren. Hier wordt het gebruikt met een laag molecuulgewicht, zodat het niet alleen op het oppervlak maar ook in diepe huidweefsels kan werken.

FERULZUUR

In staat om vrije radicalen te neutraliseren en in het bijzonder radicalen die bekend staan ​​als superoxiden. Het werkt synergetisch met andere antioxidanten om hun effectiviteit te vergroten. Het staat ook bekend om zijn verhelderende eigenschappen.

VITAMINE C

Vitamine C wordt beschouwd als een van de meest effectieve antioxidanten die de vorming van vrije radicalen kunnen tegengaan.

ORGANISCH FRAMBOZEN EXTRACT, werkt verzachtend en kalmerend